Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
argentin27
senior tag
válasz
Balathruin #52395 üzenetére
Most megnéztem jobban és a ház oldalában van 2 hely a hátuljában pedig 1.
Ha veszek 3 ventit akkor azt mindegy hogy rakom be azok majd végzik a dolgukat???
Ezt arra értem hogy valamelyik kifelé nyomja valamelyik pedig befelé? Ezt honnan tudom? -
argentin27
senior tag
Nekem a ház oldalában és hátuljában van hely ventinek, akkor hogy tegyek előre ?
-
argentin27
senior tag
Van egy ASUS r9 270 DC2 OC vga-m és azt szeretném kérdezni hogy normálisaz hogy alapjáraton Windows alatt 48 C-fokos a GPU és terhelés alatt pedig 65 C-fokoss????
-
argentin27
senior tag
Hali!
Van egy Sapphire 5670 Ultimate (passzív hűtéses) VGA-m, ezt mennyiért lehetne eladni szerintetek? Mennyit ér kb?
-
argentin27
senior tag
A Catalyst telepítési könyvtárába nem rak semmit hanem csont üres ez miért van????
-
argentin27
senior tag
Valaki segítsen!
Beraktam az új karit ASUS r9 270 , driver fent van az eszközkezelőbe de az AMD Catalyst-ot nem működik, már próbáltam 3 félét és csak telepítés végigmegy de sehol semmi!
ja és nem működik az ASUS GPU Tweak program sem ami az install CD-n van
ilyenkor mivan???
-
argentin27
senior tag
Köszi!
És még azt szeretném kérdezni hogy ha beraktam az új karit akkor semmi teendőm nincs azon kívül hogy a Windows7-ben telepítem a driver-ét ???
-
argentin27
senior tag
Hali!
Ma fogom megvenni ezt a VGA-t: Asus r9 270 DC2OC
és az lenne a kérdésem hogy az alaplapomon van 2db PCIe csati [link] egy kék ami PCIe 2.0 x16, a másik egy fekete PCIe 2.0 x16 (4x mód)
nevezetü. Melyik be kell majd belerakni ha hazahoztam a karit? A mostani egy HD5670 a kék-ben van. -
argentin27
senior tag
Sziasztok!
Erről a VGA-ról mia véleményetek? [link]
Most tudnék venni 37k-ért, 17 hónap garanciával!
Jó vétel?
Esetleg tapasztalat a karitól?THX
-
argentin27
senior tag
Viszont 41k a boltban az Sapphire r7 265 dual-x, de viszont már 42k-ért van ASUS r7 265 dc2 akkor érdemesebb lenne az nem?
Vagy inkább akkor már 44k-ért van Sapphire r9 270 az még jobb lenne!Igazából azért vacilálok az új VGA-n mert 2 hete nézegetem és nem találok használtan olyan 7850-et ami 2gb-os van is rá garancia és nem kell lemeni érte vidékre!!! Ja és jó árban!
HELP ME
-
argentin27
senior tag
Hali!
VGA vásárlás előtt állok és most kell döntenem szóval szerintetek melyiket lenne érdemesebb és ésszerübb választás???
Radeon r7 265 2gb új boltból 40k
vagy
Radeon HD7850 2gb használt gari nélküli 30kconfig: i5 2500 3.4ghz
8gb ram
Corsair cw 430wA tesztek alapján azt olvastam hogy erősebb az r7 265 de azért megkérdezem a véleményeteket!
THX
-
argentin27
senior tag
Hali!
Szerintetek ez megérne 30k-t?[link]
6 hónap gari van még rá! -
argentin27
senior tag
Aham ! Mostmár értem.
Köszönöm a segítségeteket! -
argentin27
senior tag
válasz
Darth-anyán #51905 üzenetére
De akkor a VGA gyártók honlapján miért írja mind azt a rendszerköetelmánynél hogy 500w táp??
Nem értem. Akkor hogy van ez? -
argentin27
senior tag
Közben utána néztem hogy a Radeon 7850 2gb-nak kell az 500w táp de nekem csak egy Corsair cx 430w van,akkor ezek szerint nem bírná el a tápom a VGA-t? Mert olvasam hogy valamelyik kisebb w-os táp jobb mint a nagyob w-os!
Tudna valaki segíteni ebben?
Ha nem elég a tápom akkor ajánlana valaki egy 256bit-es jó VGA-t amihez elég a 430w-os tápom mert tápot nem szeretnék venni!THX
-
argentin27
senior tag
Helló!
Egy Radeon 7850 2gb-nak mekkora táp kell?
Most egy Corsair cx 430w van az elég lenne??? -
argentin27
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek a VTX3D HD 7850 2gb az jó vétel lenne 26-ért?
Én amúgy a VTX-et érdemes venni? -
argentin27
senior tag
haypro:
Megint lenne kérdésem a VGA-val kapcsolatban.
Ilyem alaplapom van:[link]
és ezen nincsen PCIe 3.0 csatlakozó, de a Radeon 7850-ek ilyen csatisak akkor nekem mégsem jó ez a VGA???
-
argentin27
senior tag
Lehet hogy most hülyeséget kérdezek, de az miért van hogy a tesztek alapján a 6970 simán veri a 7850-et és mégis jóval olcsóbban lehet hozzájutni???
-
argentin27
senior tag
Köszönöm a válaszokat, mostmár értek mindent!
Elnézést hogy vihart kavartam.használt 7850 30k
új r7 265 40k
új r7 270 44ksztem akkor szerzek egy 7850-et
Köszönet!
-
argentin27
senior tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem!
1. Mennyire érdemes használtan VGA-t vanni?
2. az új Fifa 15 gépigényében ajánlott VGA a Radeon 6870 vagy erősebb,
és az lenne a kérdésem hogy az új r7-es szériákból melyik az ami erősebb és jobb ennél?vagy érdemes használtan venni inkább 6970-et vagyg 7850-et ???
Csak ezzel az egy játékkal játszok és VGA-vásárlás előtt állok, nem akarok rosszul dönteni!
Előre is Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest