- Hobby elektronika
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Látványban nem tudsz előrelépni, mert a 660 Ti-vel is teljesen kimaxolhatod szerintem a Witcher 3-at, csak az FPS-ed finoman szólva alacsony lesz.
Szerintem játékélményre gondoltál. Ha ultrán akarsz játszani vele, akkor minimum egy GTX 970 / R9 290X kell oda, de a 60 FPS ezekkel se lesz meg a tesztek alapján...
-
törölt tag
-
peu407
senior tag
A Cooler Master táp helyett inkább XFX vagy Seasonic tápot vegyél,jobbak a CM hasonló árazású tápjainál. Ha ragaszkodsz a CM-hez vedd ezt: [link].Nekem is ilyen van,kiváló kis táp.Teszt itt [link].
És hogy a kérdésedhez is kapcsolódjak: mindkét VGA az ASUS-ból jó választás,attól függ milyen párti (NVIDIA vs AMD)vagy.Az Asus 3 év garit ad a kártyáira,ami megint csak döntő érv lehet. Gondolkodhatsz még Tahiti LE chippel szerelt 7870-es kártyában,ez tuninggal már hozza a 7950 alapteljesítményét. Itt XFX és VTX kártyák közül választhatsz,amig lehet őket kapni.Ezeket 50-55e között megkapod.
-
regener
veterán
Szerintem 700Ft-al felülmúlva a kereted ez a legjobb megoldás: ASUS 660Ti
Nézd úgy hogy az ajándék Splinter Cell Blacklist játék az a 700Ft
(Persze sokkal többet ér)
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Hobby elektronika
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Robotporszívók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Opel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest