-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Látványban nem tudsz előrelépni, mert a 660 Ti-vel is teljesen kimaxolhatod szerintem a Witcher 3-at, csak az FPS-ed finoman szólva alacsony lesz. Szerintem játékélményre gondoltál. Ha ultrán akarsz játszani vele, akkor minimum egy GTX 970 / R9 290X kell oda, de a 60 FPS ezekkel se lesz meg a tesztek alapján...
-
törölt tag
-
peu407
senior tag
A Cooler Master táp helyett inkább XFX vagy Seasonic tápot vegyél,jobbak a CM hasonló árazású tápjainál. Ha ragaszkodsz a CM-hez vedd ezt: [link].Nekem is ilyen van,kiváló kis táp.Teszt itt [link].
És hogy a kérdésedhez is kapcsolódjak: mindkét VGA az ASUS-ból jó választás,attól függ milyen párti (NVIDIA vs AMD)vagy.Az Asus 3 év garit ad a kártyáira,ami megint csak döntő érv lehet. Gondolkodhatsz még Tahiti LE chippel szerelt 7870-es kártyában,ez tuninggal már hozza a 7950 alapteljesítményét. Itt XFX és VTX kártyák közül választhatsz,amig lehet őket kapni.Ezeket 50-55e között megkapod.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Szerintem 700Ft-al felülmúlva a kereted ez a legjobb megoldás: ASUS 660Ti
Nézd úgy hogy az ajándék Splinter Cell Blacklist játék az a 700Ft (Persze sokkal többet ér)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Steam Deck
- TCL LCD és LED TV-k
- Call of Duty: Black Ops 6
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szólánc.
- Delta Force - Nyáron jönnek a mobilos kiadások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...