Hirdetés
- Nem csitul az Intel Foundry és a TSMC közös üzletének pletykája
- Megnyitotta a PhysX GPU-s részét az NVIDIA
- Hamarosan megjelenik a Colorful legújabb, Frozen szériás AMD X870 alaplapja
- Pár közelgő ASUS ProArt monitor a Las Vegas-i NAB Show-ról
- Ingyen teljesítménylöket egyes Radeon RX 9070-ek gazdáinak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ingyen teljesítménylöket egyes Radeon RX 9070-ek gazdáinak?
- Hobby elektronika
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Pár közelgő ASUS ProArt monitor a Las Vegas-i NAB Show-ról
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
Dinter #106639 üzenetére
Én is 20- ért vettem 2 gb-ost pécsen,peddig itt kevés a kínálat,magasabb az ár.Gari nem volt már rá,de dobozos,minden tartozékkal,hibátlan gyári állapotban.Szóval kilehet fogni.Plusz alkudni kell,ez se húszért volt fenn.Bemondtam a 20- at és ma fizetek,azt ennyike
(23 ért hirdették)
-
válasz
Dinter #89217 üzenetére
Az rx 460 kb 2x olyan gyors, mint a 750ti, szerintem a 2gb-os is elég lenne belőle főleg, ha nem full hd monitorod van. 33-ért van aprón új vagy 38-ért 4gb, amit te is néztél. 750ti már szerintem koros, azt már nem vennék, főleg nem 29-ért használtan. Tápod bőven elég, kb . Ugyanaz a fogyasztása a 2 kártyának.
-
-
AAntii
őstag
-
Buci21
addikt
válasz
Dinter #14905 üzenetére
Ha GTX 560Ti-t tudsz dobbantani, azzal, de arra nem látok esélyt, HD 6870 ami erőben ott van, ha pedig igényed a gari, és hogy új legyen, akkor a HD 7770, ami kicsivel gyengébb ugyan, mint a fentiek, de ellenben újonnan, garisan hozzád vágják 30 ezerért. HD 6870-t hajtok am, és jó kártya, nem kérdéses
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest