Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hangkártya probléma
- OLED monitor topic
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zakarmihaly
tag
válasz
füles_ #116321 üzenetére
na, felraktam egy bios frissítést és így most mennek 3200 mhzen a ramok. plusz bekapcsoltam a biosban az asus performance modeot és így 3500 mhzen megy alapból a proci. érezhetően jobban mennek a dolgok, úgyhogy egyelőre ez mindenképpen előrelépés. msi afterburnerrel néztem a gpu clock speedet, elég stabilan 1230-on van, 5-10 mhzes ugrálások vannak, gondolom az belefér. ha nincs terhelés alatt, akkor viszont ugrál, az nagy gond? a hőmérséklet nincs 70 fok fölött. meg úgy minden elég stabil, szóval nagy baj nem hinném hogy van. szerinted +2x4 gb rammal még előrébb lennék? vagy mindenképpen adjam el és vegyek 2x8-at. köszi mindent!
-
zakarmihaly
tag
válasz
füles_ #116321 üzenetére
köszi a segítséget, megnézem ezeket a dolgokat. 2x4 gb ramom van, az alaplap pedig asus b350 prime plus. a memóriák hyper x predatorok amik képesek a 3200mhzre, de alapból 2400-on futnak. megnézem hogy ki tudom-e hozni a 3200at. az is nagy dilemmám, hogy mekkora probléma ha veszek még 2x4 gb ramot? elég macerás lenne eladni és venni 2x8-at, pedig azt mondják az lenne az igazi
-
zakarmihaly
tag
válasz
füles_ #116316 üzenetére
most kipróbáltam az AC: Odyssesy-t, és a Far Cry 5-öt és több fpsem volt (és kevesebbszer droppolt), pedig ezek újabb játékok. persze kérdés hogy a jövőre megjelenő játékoknál mi a helyzet. amúgy igen alap 3200-on megy a procim, nem nagyon mertem tuningolni. egyrészt nem értek hozzá, másrészt csak 400 as tápom van, bár abból egész jó (be quiet pure power 400) az ilyen fps dropokra megoldás lehet a + 8gb ram beszerzése? mert igazából csak az zavar. a Battlefield V és a Battlefront II multijában viszont mintha stabilabb lenne a 470
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- KFA2 RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SG Plus 1-Click OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Gainward RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X Panther OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 3070 Gaming X Trio - hibátlan - dobozos - eladó!
- Gainward RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SHADOW 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest