- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- ZIDOO médialejátszók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elviszi a ZT Systems, AMD-hez került gyárát a Sanmina
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #188687 üzenetére
Túl van ez gondolva, nekem van 10-15 éves VGA-m (több is, a nagyon gagyassziv low profile-tól a maga koraban fullos 4870-ig), semmi baja, ugyanúgy (nem) melegszik, mint újan. Laptopok, konzolok ugyanez. Sose pasztáztam újra semmit, mert minek? Sokak szerint xbox sem bírja garanciaidő végéig, nekem az x360-am, amit nosztalgiából tartok, 12 éves, néha nosztalgiából órákon át tolok régi Forzákat rajta, kutya baja. Laptopokból is simán futnak a 10+ éves példányok, van még működő p3-as, sőt, ezt kapd ki: p1 mmx notim is (na, az nem 10 éves, hanem lassan 30). Egyik sem volt soha újrapasztázva. Igazából szétszedve se.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest