- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
kolopele #188317 üzenetére
Ezt is ertem, de:
Táp: ha valakinek egy 600-700w os es nem is a legminosegibb tapegyseg van a gepebe, es igy keres kartyat egysegnyi penzmaget, az mondjuk az XT eseteben egesz nyugodtan gondolkodhat tapcseren is ami megint egy jo kis tetel. Nyilvan itt nem olyanokrol beszelek akik nagyobb upgradeben vagy uj gepet epitenek.
UV: remek, jo szorakozas. Mar akinek van erre ideje, kedve, turelme na meg szakertelme. A tobbseg nem ilyen es nem is gondolnam h 350-400ezres kartyaknal ez a gyari kazan uzemmod egyfajta skill lenne.. de lehet mar en vagyok forditva bekotve, h elvarom ezen az aron pl egy normalis ventigorbet betudjanak gyarilag loni (es ugye ez csak egy aprosag, de sztem rohadt idegesito). Sok gyarto azert megugorja..
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest