- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- E-book olvasók
- CES 2025: notebookdömping az Acertől
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bazsó
tag
sziasztok
i5-760
2x4GB 1333
1920x1080pebbe a konfigba szeretnék. nézegettem használtan újonnan,de nem tudok dönteni...
max 25.000-32.000 Ft maxköszönöm
□ "Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél" □
-
trufa12
addikt
válasz Fallout 3 #1890 üzenetére
ez a powercolor már ránézésre is 1 kaka
A sapphire jó hanem a legjobb radeonok terén és hűtés terén. .)
évek múltán is bírják a hűtéseik a strapát nem halnak be 1 év után
persze lehetnek gigszerek de azért van 2-3 év gari 1 vga ra ha jól tudom .[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
Fallout 3
csendes tag
válasz csucsbicep #1886 üzenetére
-
Alpachino
veterán
válasz ctrlaltdel13 #1887 üzenetére
De szívesen ajánlanám a 7870-et is, de a procid, ő hozzá már kevés lenne, ( tehát sok helyen maradna benne erő) ezért is ajánlottam a 7850-et, ez jobban passzolna az X4@3.7GHz-hez
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
kerekfej
addikt
válasz csucsbicep #1886 üzenetére
Club3D-t is megemlíteném.
-
Fallout 3
csendes tag
válasz Alpachino #1881 üzenetére
Igazából az a gond, hogy ha platform csere lesz akkor már az egész konfigot cserélhetem, mivel ddr2-es memóriáim vannak.
De nem rég vettem ssd-t is gépbe, meg maga a gép többi részével nincs bajom, egyenlőre simán jók még.
Egy hd 4870-es vga-t cserélnék le , ami gondolom azért nagy előre lépés lenne.
Most ez a leggyengébb láncszem a gépemben.Bár régebbi játékoknál még tökéletes lenne.[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
válasz Fallout 3 #1880 üzenetére
Kérdés csak az, hogy milyen van jelenleg, lehet, hogy már írtad, de nincs kedvem visszaolvasni
közben inkább visszaolvastam Ha 7970 a cél ( 100K-s VGA-rol volt ugye szó eredetileg) akkor egyértelműen pl. 1155, I5 2500K....ha nem szeretnél platformot váltani, akkor a jelenlegi X4-hez a 7850 is még mehetne.
[ Szerkesztve ]
-
SzalaiG
addikt
Hali!
Ehhez a konfighoz milyen videokártyát ajánlotok?
Intel C2D E7400 2,8Ghz 3Mb cashe
Intel DG45ID (5sata2, RAID0,1,5)
4Gb DDR2 ram Kingstone 2x2Gb 800Mhz kitTudom nem új, de kéne bele valami amivel játszani is lehet.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz ctrlaltdel13 #1874 üzenetére
4850 CF-et felejtsd el. Főleg, hogy nem lenne DX11-ed.
#nincsbennetarcsi
-
Alpachino
veterán
7770, vagy max. a 7850 is mehetne még bele a 4850CF-et teljes mértékben én a helyedben hanyagolnám
-
Sondi1986
addikt
HD7850-est javaslok.
-
ctrlaltdel13
őstag
Sziasztok.
Vga-san szeretnék fejleszteni.
Adott egy hd48501gb/256bit, phenomx4/980be 3,7ghz asusm4a89tdpro alaplap.
Mit javasolnátok? Egy 7770-es? vagy 7850/70? feltéve hogy ez a proci birná is hajtani a karit, vagy elég lenne még egy 4850 duálba futtatva?
Fogyasztás nem számit,táp erős.
Előre is köszi. -
Alpachino
veterán
válasz DonThomasino #1872 üzenetére
Én bátran bevállalnám újra az MSI karikat
Nekem az utóbbi időben 4db volt a gépemben egy 560 TI oc Twin F, GTX460, 5770 Hawk és egy GTX480 Lightning...de teljes mértékben meg voltam elégedve velük, ezért ajánlom bátran ezt a márkát VGA-ban.[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
válasz DonThomasino #1867 üzenetére
Nekem az alaplapjaik okoztak kellemetlen élményt, de az tény hogy a kariaik a jobbak közé tartoznak
-
Alpachino
veterán
válasz DonThomasino #1865 üzenetére
A topicban van egy két kollégának, de csak dicsérik, tuning, hőfok, csendesség tekintetében is
Szerintem nyugodtan bevállalhatod.
-
DonThomasino
veterán
Az MSI 7850 ről milyen vélemények vannak?
Saphire ba gondolkoztam, de most adódott egy lehetőség.[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
tozso88
csendes tag
Sziasztok.azt szeretbém megkérdezni hogy a sapphire hd 7770 es támogatja a 1.4-es hdmi videókábelt?A tvt szeretném összekötni vele.Köszi
-
93.Szabi
aktív tag
Szerintem a Sapphire is igen csak halk és nagyon jó hűtése van és persze nem is kerül annyiba mint a DC2-es szóval én a Sapphire-t javasolnám.
[ Szerkesztve ]
->>"♪♫ $z@ßł▐ さび▐ ♪♫"<<-▐ "A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt"▐ ══════════════════════════════════════════════════════
-
Alpachino
veterán
Az oc verzió egyébként is annak való, aki nem tuningol...de egy csúszka elmozdításával te magad is bármikor meg tudod ezt tenni....tehát szerintem sem éri meg annak, aki nem óckodik egy kis manuális tuningtól
-
Geresics
addikt
Nem olyan kevés ám az!
Ezen a videón 3xFullHD-n próbálgatják, ráadásul még augusztusban, és ugye tudjuk, hogy a 12.11 szép plussz erőt ad!*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Alpachino
veterán
válasz Apollo_21 #1852 üzenetére
A személyes tapasztalatomból kiindulva a procid mellé, 3.8GHz környéki tuningal, max. egy 7850 passzolhatna még.....tehát a 7870 is sok lenne neki.....
kero35 : kompromisszumokkal igen, elégséges a 7770 1080p-re is....
[ Szerkesztve ]
-
kero35
tag
Sziasztok!
A hd 7770-es mennyire jó full hd-ra?Tudom kevés 7850 a minimum de arra lennék kiváncsi hogy átlagba a el lehet minden mai játékal játszani élvezhető szinten? A VÁLASZT ELŐRE IS KÖSZIAz élet olyan mint a motor néha be kell rúgni
-
mutyi
őstag
Kellene ajánlanotok egy videokarit, amit használtan 5000-6000-ért meg tudnék venni innen az apróról.
Játékhoz kellene eggy 6430-as core2-es gépbe,amiben jelenleg egy integrált GMA 3100 van.
Nem kell azért komoly játékokra gondolni, viszont ne legyen ős régi.
HD5450-et tudok 5500 Ft-ért, szóval annál legyen erősebb, különben marad az. -
-
-
szeva000
addikt
válasz infectedmann #1844 üzenetére
én nem játdzom idióta marhaságokkal...néha F1 és ennyi.nomeg nem kell semmi szűrés és egyéb pénzlopó technológia.
Most kissé idegbeteg vok,mert az X8-as foglalatban jó a kártya...de gyanúsan meleg...nem szokott ez alapon ilyen meleg lenni...furmarkot ráengedtem és 100fokra fölszaladt....az életben nem volt ilyen. -
Alpachino
veterán
Én a helyedben nem vacillálnék Használtan annyiba kerül a 6850, mint a 7770, zsír új, bontatlan 2 év garival, ráadásul közel azonos teljesítmény, alacsonyabb fogyasztással....hát kell ennél több érv a 7770 mellett
Az is érdekes, hogy pl. van olyan gén, ahol már a korábbi 6870-emet is szorongatja a 7770, nem hogy a 6850-et
-
szeva000
addikt
most már csak az a gondom,hogy lassan oda jutok,hogy nemtommm mi is a hiba
Van egy x16 és egy x8-as PCI-E foglalat.most kínpmban átraktam az X8-ba,itt tökéletes...X16-ban kezd meghülyülni ezek szerint csak[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz Alpachino #1835 üzenetére
valamit intézni kell a jövő héten...még most csökkentett módban szaladgálok vele,de már a másik dvi kimenet sem megy...így tv-re sem tudom kitolni már a jelet
de asszem akkor 7770 lesz...legalább megint vagy 3-4 évig nem akarnék VGA-ra költeni...ha ez meg jócskán veri a 4850-et,tuti elégedett leszek vele ...mondjuk a 4850 zabál is,mint állat[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
válasz nem_tom #1813 üzenetére
3850-től jobb karit 7K körül nem kapsz A 8600GT-ket is hasonló árban mérik, de a nyomában sincs.....
Fallout 3 : az X6-al sem mennél sokkal töbre bizony, ha 100K-s VGA-ban gondolkodsz akkor platformot kellene váltanod, vagy meg kell hogy elégedj az X4 mellett egy 7850 2Gb-al.
[ Szerkesztve ]
-
takessz
senior tag
válasz Fallout 3 #1811 üzenetére
fallut vegyél egy fx-6100 és mellé egy 7770 vagy 7850 et azz 100k bol kijön lazzán és jó is
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium iOS 18.2 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
törölt tag
Ramot majd akkor ha eljön a W7 ideje, gondolom nem cserélik le a gépet akkor se. Most vették netezni és boldogok vele, csak a gyerekeknek nem mennek a játékok és ezt kéne csak orvosolni.
2600XT van nekem a másik gépembe is, de azon van 6 tűs csati bár az AGP gondolom azért. Nem tud annyi áramot átadni. A 2600XT akkor jó lesz, azt ismerem és nem nehéz hűteni se, halk. Meglátom kapni-e olcsón. -
rb26dett
aktív tag
Sziasztok! kicsit off de nem tudom hova tegyem fel, szóval remélem nem gond, olyan problémám van, hogy netezésnél vagy windows ablakoknál bizonyos tartalmaknál pl szürke háttérnél vibrálni látom a képet, de pl játék közbe még nem vettem észre ilyesmit, és nem tudom hogy ez most minek a halálozását kezdi jelenteni vga, vagy esetleg a táp kezd romlani és ezáltal valami frekin zavarná a képet?! monitort cseréltem, azzal is ugyanolyan a kép, nem durva a dolog csak olyan az lcd monitor, mint ha képcsövest nézne az ember, vibrál. Próbáltam hz-eket állítani az lcd-n de úgy tudom az itt már nemigen számít. Esetleg van valakinek ötlete? Én személy szerint nem érzem úgy hogy a vga haldokolna, de teljesen tanácstalan vagyok...
-
törölt tag
Üdv.
Egy netezős gépet kellene kicsit feldobni, a gyerekek játszani is akarnának (nem Crysis, kisebb állatkás játékok stb.). E2160 a lelke, 1 GB DDR667 memóval, egy HP csonkolt lappal meg egy HP táppal 150W-ot ad le 12V-on. Integrál vidivel megy Intel Q963/Q965, többet nem tudtam meg belőle. Ez tényleg csak 2D megjelenítésre való.
Van PCIe csati (fekete, gondolom 1.0), abba kéne kari, de mivel a táp nem combos és nincs rajta 6 tűs csati, se molex, ezért olyan kari kell ami elmegy csak a PCIe-ből felvett árammal. Lehetőleg Ati. Valami ötlet?[ Szerkesztve ]
-
nem_tom
őstag
válasz csucsbicep #1820 üzenetére
Alpachino szerint a 3850-es passzol a konfigomhoz. Ez igaz a 4670-esre is?
-
nem_tom
őstag
válasz csucsbicep #1818 üzenetére
Jól hangzik, viszont én ~8.000Ft-nál nem nagyon szeretnék rá többet költeni.
-
nem_tom
őstag
válasz csucsbicep #1816 üzenetére
És az kb. mennyivel lenne drágább?
-
ingalls
senior tag
Mit érdemes 38-40 k között venne manapság? Főleg bf3-hoz?
Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
-
Fallout 3
csendes tag
Sziasztok!
Kellene nekem egy vga- mert a mostani gépemen nem igazán mennek a játékok full hd-ben.
A keret 100k körül lenne és egy phenom x4 940-es proci mellé menne. -
Alpachino
veterán
válasz nem_tom #1799 üzenetére
De igen, pl. a 3850 6-7k környékén, de ettől lejebb ne add...
szeva000 : 7750 második, vagyis Sapphire nekem ugyan csak ezen márka 7770-el van/volt tapasztalatom és kimondottan halknak ítéltem meg, még terhelt állapotban is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.