- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- HP notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quadgame94
őstag
válasz goamantra #178988 üzenetére
Milyen józan eszű ember venne 3050-et? Soha sem érte meg. Az egyik legrosszabb kártya ami valaha megjelent. Csak fanboyok és hozzánemértők veszik/vették. RX 6600 50-60K aprón sok garival és 3x gyorsabb mint a 1050 Ti és 1.3x gyorsabb a 3050-nél. És ez garanciás! Az a kókányolt 1050 Ti meg nem.
[ Szerkesztve ]
-
goamantra
tag
válasz Quadgame94 #178986 üzenetére
egy új belépő kártya most 100e körül van normális coolerrel (3050) ami auto stoppos.
vannak olcsóbb "megoldások" de érdekes mód tele van velük a hirdetési rovat. pl mert hangosak, folyamatosan üzembe vannak de közbe melegszik a kártya stb nem jókegy 1050ti-t megveszel 20ezer-ért, cserélsz rajta egy coolert 40ből van egy használható kártyád még vagy 3-4évig olcsón
2060 jó ötlet de sztem még használtan is drága amelyiknek jó a hűtése, bár lehet igazad van :> 60-70 körül lehet találni azt majdnem ugyanott vagy és sokkal gyorsabb
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok!
4K fillmnézésre melyik videokártya a legjobb választás a pénztrárca szempontjából?
i5 2500k 2x4gb ram mellé menne ...tehát játék az offos!..csak ncore film nézés .1050Ti -t néztem ki 20k az aprón.az jo lehet?
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz sagesz93 #178979 üzenetére
Ne vegyél 7600-at 6600 helyett. A felbontott/apróról sok garis a tuti.
Sőt, ha tényleg jönnek új cuccok, esetleg több rammal, akkor érdemes várni, mert pl. az aprón is lesz csomó friss használt. Akár magasabb számozású, garis, kedvező áron.
De a 6600 ár/értékét nehéz lesz überelni."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
kolopele
nagyúr
válasz sagesz93 #178976 üzenetére
Én azt tudom neked válaszolni erre, hogy a Pulse 6600 jó kis kártya, a 7600 - at nem tudom mennyire hangos, kolléga ezt jobban tudja, a 6600 pont hogy viszonylag halkra van alapból hangolva, legalábbis 70 fok hot spotig, onnantól viszont mondhatni elszáll. Ezt a problémát viszont könnyű orvosolni, manuálisan állítasz a ventin, plusz adsz neki némi kis UV - t, és máris max. 90 fok körüli hot spot mellett lesz egy 1500 rpm - en tekerő egészen halk kis kártyád. Ellenben a 6600 Pulse jelenleg boltban 90 ezer, a 7600 meg 120 ezer körül van, szóval 95 ezerért mondhatni jó egy 7600, bár én a bontott kártyáktól valahogy tartok kissé (persze ha adnak rá 2 vagy 3 év garit meg él az elállás is, akkor nincs vesztenivalód).
[ Szerkesztve ]
-
Sundesz
őstag
válasz sagesz93 #178976 üzenetére
Az RX 7600 kb. RX 6650 XT szint, jó 20%-al gyorsabb az RX 6600-nál. Az RTX 3060 kicsivel gyengébb a 7600-nál, Nvidia esetén nagyobb a driver overhead, ami CPU igényesebbé teszi, ezért 2700 mellett maradnék az AMD vonalon.
XFX RX 6600 szokott lenni Alza-n bontottként 65000 Ft-ért, ár-értékben az kicsit jobb. Volt nálam Pulse RX 7600, elég hangos egy kártya. Szóval 30 ezerrel többet nem érne a 7600 szerintem, de maga a 95 ezer jó ár érte ha az új RX 6600 árat nézem 80+ ezer körül.
Hörcsög Powa'
-
sagesz93
addikt
válasz sagesz93 #178197 üzenetére
Sziasztok
Tavaly novemberi RX6600as vásárlást sztornózta a PCX, most az alza felbontottak közül csemegézek, épp el tudtam csípni egy SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 7600 8G 95k-ért, Ryzen 7 2700-hoz túlzás már ez a kártya? Várjak továbbra is egy RX6600-ra 70 ezer körül? Vagy hosszútávon jó döntés a 7600? Olyan kevés véleményt stb olvasni róla, talán mert még túl új, vagy van az RX7 szériával gond?
Nvidiában RTX3060 szokott felbukkanni ennyiért, érdemesebb azt venni a több VRAM miatt? FHD játék lenne.Ha nem érdemes ebbe a konfigba RX7600-at tenni, várok inkább RX6600-ra.
-
bindike01
aktív tag
Közben én is meg találtam a legjobb ár-érték arányú kártyát 1080p re. Számomra fontos volt a hosszabb távú garancia. Egy vadi új 6650 XT re tudtam lecsapni 100k alatt. Nézegettem dettó rx 7600, sőt rtx 4060 sem gyorsabb sokkal. Kb 10% difi. Az rtx meg nem a 130 ezres kategóriába kezdődik. Kihagytam vagy 4 évet a pc piacon, amit most pótoltam kb 2 hét alatt. Szóval köszi a segítséget.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Rathrol #178970 üzenetére
Sztem zöldet. Minimálisan talán gyengébb, cserébe van használhatóan működő rt, ami a piroson garantáltan nem lesz. Persze ezt ki is fizeted szépen. Ha fontos az ár, akkor vadászod a jóárasított 6800-at.
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Rathrol
senior tag
Rtx 4060ti 16gb vagy Rx 7700xt 12gb érdemes venni?
i5 13500 proci/seasonic 650w2k felbontás 60hz monitoron lenne használva.
-
kolopele
nagyúr
-
kolopele
nagyúr
válasz RetepNyaraB #178965 üzenetére
Az RT alapból sz@r egy AMD kártyán, aki arra hajt úgyis zöld kártyát kell vegyen, és akkor már abból sem 12GB - osat, pláne ha a FHD sem opció már. Azért hidd el, a nagy átlagnak a mai napig elég még az 1060 6GB - os kártya is, bizonyítja ezt a Steam statisztika.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Sundesz #178959 üzenetére
Nem a mindenkori minimumra lövök 🤷
Amikor igen, ott olyan a kifejezett igény (low budget).
Fhd-ban valóban elég a 8GB, többnyire magas beállításokon is (rt nélkül). Fogjuk rá. Még.
2024-ben szerintem ilyenre már nem érdemes beruházni, főleg nem új árban - de ezen nem veszünk össze.
Ahol lehetőség van grafika emelő modokra, a sok vram remek opció. 8GB mellett a fhd maxolása sem igazán lehetséges. Eklatáns példa a Cyberpunk.[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
BigBear
senior tag
Ez egy kicsit olyan egyeseknél, mint a rendszermemória mennyisége. Már 4-5-6-10 éve is kongatták egyesek a vészharangot, hogy 16+, majd 32+ G alatt nincs élet. Ehhez képest a nagy többség most tart 16-nál és láss csodát, működik. Persze, minél több, jobb (bár nem minden a menyniség, ha a hw gyenge).
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz Konflikt #178962 üzenetére
nVidia GT1030
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Konflikt
addikt
Sziasztok.
Egy viszonylag regebbi asztali gepem van (i7 3770, ASUS P8Z68-V, 32G DDR3), amin habar van intergalt video kimenet, nem megy ki a 4K@60Hz.
Ezidaig hasznaltam egy GTX 960-at, kizarolag azert hogy a 4K@60Hz-et megjelenitsem. 20e-ert vettem par eve. De ez behalt.A kerdesem az lenne hogy a kov. ket igenynek mely GPU-k felelnek meg?
-tudja 4K@60Hz-et HDMI-n kitolni
-leheto legolcsobb legyen, orulnek ilyen 10-20k-nak max.
Semmi mas nem kovetelmeny: lehet AMD/Nvidia, hasznalt is. jatszani nem fogok.koszonom!
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
kolopele
nagyúr
Nem véletlen hozták ki több oldalon is best buy - ként az RX 6700XT - t FHD/1440p esetén, ár/érték arányban az egyik legjobb kártyának számít, persze ha nem kell ez a ma még semmit érő RT. Kimondott FHD használatra ugyanezt a címet kapta az RX 6600. A 4060 ugyan erősebb valamivel a 6600 - nál, viszont árban majdnem a duplája.
-
Sundesz
őstag
válasz RetepNyaraB #178954 üzenetére
Mire minimum a 8 GB? Maximum grafikára aláírom, de finomhangolva szerintem 1080p-ben még pár évig elég lesz, nem kell mindent ultra-n nyomni. De mondom, ha ez a cél akkor valóban kerülendő már egy új 8 GB-os kártya. Én most egy 4060-at használok 1440p mellett, high-on egyelőre minden jól fut.
Hörcsög Powa'
-
Rottweiler89
senior tag
Sziasztok!
Boldog tulajdonosa lettem egy PowerColor Fighter RX 6800-nak. Igaz van némi CW, de pont nem érdekel, egyáltalán nem zavar. Úgy volt, hogy 6700 XT-re fogom lecserélni a nagypapát(Sapphire Vapor-X R9 290), de gondoltam kicsit még emelek a büdzsén, és veszek egy erősebbet. Úgy gondolom jól döntöttem.
Meg szeretném köszönni a korábbi segítséget, a másodlagos konfigba pedig egy Sapphire Pulse RX 570 ITX 4GB fog kerülni, ott egy platformváltást is beiktattam Ryzen alapra, így maximálisan ki lesz hajtva a kártya.DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
kolopele
nagyúr
válasz sellerBP #178953 üzenetére
Elsősorban azért fontos a több mint 8GB Vram, mert a játékfejlesztők tesznek az optimalizálásra, megy az RT őrület, meg mindenféle moddok használata, szóval a teljesen felesleges dolgok egy játék élvezetéhez. Lassan oda fogunk jutni, hogy a GPU ereje már nem is fog számítani, csak legyen rajtuk minél több vram. Egyébként próbáld ki a 3070 - nel azt, hogy pár felesleges effektet eggyel lejjebb veszel az olyan játékoknál, amelyek maxon 11-12GB körüli vramot zabálnak, és máris bele fogsz férni a 8 - ba anélkül, hogy bármi is változna a grafikán. Igazából akkor lesznek majd gondok a 8GB vrammal, amikor maga a játék fogja ténylegesen megkövetelni a 12-16GB - ot, mert anélkül már el sem fog indulni, vagy low - ra kell tenned a beállításokat már FHD - n is. Hozzáteszem az Alan Wake 2 esetében sem a vram miatt kell a low beállítás a 60 fps - hez FHD - n egy 6700XT vagy 3070 esetében, hanem a GPU miatt, vram használat még high esetén sem éri el a 8 - at.
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz sellerBP #178953 üzenetére
Addig add el a 3070-et, míg kapsz érte pénzt. Szerintem. Nagyon sokat estek a használt piaci árak. A 8GB pedig annyira abszolút minimum mára, hogy senkinek sem ajánlom.
Furious@ csak példának hoztam a 4060ti-t. Nem fektette le az igényrendszert.
A 78xt 4k (RT nélkül) kvázi maxon hozza a CP77-et, csomó moddal megpakolva is.
Használt RTX3xxx széria teteje persze még jó lehet, de inkább átmenetileg, aztán elpasszolni egy év múlva - jelentős bukóval."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
sellerBP
tag
-
sellerBP
tag
válasz RetepNyaraB #178946 üzenetére
Üdv!
Igen csak itt a kérdés az, hogy jelenlegi proci az i5-11600k mit kezdene 7800xt-vel? Mert olyan szép eredményeket láttam bottleneck calc oldalon, hogy nem mertem megvenni, ehhez a procihoz 7800xt-t. xD Kérdés csak annyi higgyek ennek az oldalnak vagy sem. -
Furious
tag
válasz RetepNyaraB #178946 üzenetére
Ha kell a Ray Tracing egyáltalán. Meg az se mindegy, hogy milyen játékokkal játszik. 220k-t kiadni 15-20% plusz fpsért annyira nem ajánlott szerintem.
“Work hard in silence, let your success be your noise.” - Frank Ocean.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz sellerBP #178945 üzenetére
Hogyne lenne érdemes. Jóval erősebb kártya és a dupla vram az egészen más liga.
Arról nem beszélve, hogy a ventus egy vacak, a nitro meg remek kártya.Persze érdemes megfontolni zöld oldalon egy 4060ti 16GB-t is, ami picit gyengébb, cserébe normálisan menni fog rajta a RT.
[ Szerkesztve ]
-
sellerBP
tag
Sziasztok!
Adott egy config:
Cpu: I5 11600k
Alaplap: Gigabyte B560 Aorus elite.
Mem: 32GB DDR4
SSD: 1TB SSD
Táp Seasonic GX-850 (850W)-os táp.Jelenleg egy MSI ventus 2x 3070-em van ezt szeretném cserélni egy
SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT NITRO 16G GDDR6-ra
Szerintetek érdemes lenne váltani?Processzorom tudom gyenge lehet ,de most nem fér bele egy félconfig csere is, mert az is tervbe van majd egyszer Ryzen 7 7800x3d, 32GB DDR5 CL30 Gskill pl, meg valami B650-es lapka.
Választ köszi előre is.
-
bindike01
aktív tag
Sziasztok úgy hozta a sors, hogy csak két kártya jöhet szóba. Érdemi külömbséget nem tapasztaltam, megéri a pulse a 10000 ft felárat?
XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 Core 83000 ft
SAPPHIRE PULSE Radeon RX 6600 8GB 93000 fthttp://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
addikt
válasz Melorin #178939 üzenetére
Nem tudni még, hogy milyen áron fog érkezni, de szerintem nem fog érdemben változtatni az árakon. (Ha minden igaz, akkor annyin nyit majd, mint annak idején az rtx4070, ami $600 volt, jelenleg ezek már $550-ron mennek elvileg, így nem hinném, hogy lentebb menne az ára). Mindenesetre tippelgetni nincs sok értelme és nem is a topikba való téma, de mivel közel a megjelenés, így ezt már mindenképpen érdemes kivárni.
[ Szerkesztve ]
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
Nem nagyon követtem az elmúlt években a GPU frissítések körüli árváltozásokat, így itt bátorkodok megkérdezni, hogy az elvileg januárban várható új NV kártyák vajon tényleg le fogják nyomni a jelenlegi kártyák árait, vagy mire megvásárolható lesz, valami csoda folytán minden mégis marad a régiben?
Engem speciel a 4070 árváltozása fog érdekelni a Super kártyák megjelenésének hatására.[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz KAMELOT #178930 üzenetére
"Műszaki állapot: Tesztek alatt a teljesítménye tökéletes, hibátlan, alapjáraton hibátlanul működik (böngészés, filmnézés), terhelés esetén viszont túlszabályozza magát, az összes ventilátort közel teljes sebességen járatja, természetesen szétszedve, pasztázva, thermal padok cserélve, ez sem változtat a helyzeten!"
Hát én ezt nem venném meg.
No Sana No Life
-
realist
őstag
Sziasztok! Van egy régebbi PC-m amiben jelenleg nincs VGA és ezen változtatnék; átmenetileg.
Alaplap: B450 TOMAHAWK MAX II (PCIe 3.0)
CPU: AMD Ryzen 3 2200GEgy nem túl teljesítmény igényes FPS-t (Ready or not) szeretnék rajta végigtolni vállalható grafikával (az ajánlott GPU ehhez Nvidia GTX 1060 6GB "vagy jobb").
Mi az amit a CPU még egyáltalán kihajt és ár/érték arányban ajánlott megvenni? Mindegy, hogy AMD vagy Nvidia nincs preferenciám, amelyik az olcsóbb
kösz!
-
bindike01
aktív tag
válasz RetepNyaraB #178928 üzenetére
Folyamatosan nézem, de eddig semmi jó vétel nincs.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
RetepNyaraB
veterán
válasz bindike01 #178926 üzenetére
Aprón lévő garis példányokat is érdemes lesni, ha nem vagy a saját pénzed ellensége. 4060 az a kevés vram miatt nem egy jó ötlet, főleg, ha a RT nem életbevágó. 6-os sorozatú amd, főleg xt verzió a célcsoport. 7600 az nem éri meg szintén.
-
bindike01
aktív tag
Sziasztok korábban már kérdeztem, viszont most aktuális lenne újra a segítség. A lehető legolcsóbban szeretném megúszni a legjobb ár érték arányú vga t keresem, lehetőleg garival. Rx 6600 kb 83000 Ft újonnan, vagy rx 7600 az olyan 110000 körül van ha jól láttam. Akkor akad még alzánál 6700 10 gb sima 113000 ft, és a végső amit néztem egy rtx 4060 kb 130000 Ft. Fontos számomra a garancia, ezért néztem újonnan. Ha esetleg találok használtan jó áron legalább 2 év garival, nyilván megfontolom. XT variánsokat nem néztem.
Egy 12600kf 32 gb ddr5 memória hajtaná. Nem igazán érdekel az rtx, és javarészt 1080p ben fogok játszani. Ha esetleg engedi, akkor nyilván 2K 60 fps. Sinlge player fix 60 fps, e sport 120 lenne a cél legalább médiumon. Köszönöm előre ishttp://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
kolopele
nagyúr
válasz Pécsi gyerek #178922 üzenetére
Elvileg nem. AMD csere AMD - re. Ettől függetlenül semmi bajt nem csinálsz ha letörlöd net kapcsolat nélkül DDU - val, és újra felrakod, de nem muszáj, főleg ha működik rendesen.
-
Pécsi gyerek
addikt
Skacok ha egy shappire Rx 570 kártyát kicserélek egy Msi armor Rx 570-re akkor újra kell rakni a drivert ?
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
kolopele
nagyúr
válasz Csabi1984 #178919 üzenetére
Amennyiben nem akarsz hozzányúlni (pedig teljesen veszélytelen a dolog), akkor az Asus Dualt a hangja miatt nem javaslom, annál lejjebb kell venni a venti szabályzást, de annyira egyszerű, magában az adrenalinban meg tudod csinálni, bele van építve a driverbe. A Pulse az valóban nem hangos meg a Fighter sem, viszont melegebbek ezáltal, mivel a kártya mérete is lényegesen kisebb mint a Dual esetében. A Giga jó ideje lutri ventik terén, 10-ből 7 minimum elkezd zörögni. Ami még jó lehetne és kapható is az az XFX, csak éppen nem éri meg a több mint 30 ezres felárat a Pulse - hoz képest, ahogy a 20 ezret sem a most linkelt Dual ellenében sem.
[ Szerkesztve ]
-
kolopele
nagyúr
válasz Csabi1984 #178911 üzenetére
Az amit linkeltél az a 8GB - os 3060, a GPU is butított, pont úgy mint anno az 1060 3 vs 6GB esetében. Vegyél RX 6600 - at, de ne azt a förtelmes gigát 97 ezerért, elég lesz egy két ventis is, Sapphire Pulse, Asus Dual, Powercolor Fighter. Amennyiben nem akarsz finomhangolni akkor a Pulse legyen, alapból elég halkra van hangolva a venti, a hot spot kb. 90 fokos. Amennyiben viszont nem félsz belenyúlni kicsit a kártyába szoftveresen, akkor a Dualt javaslom, mert brutál jó a hűtése, csak borzasztóan magasra van állítva alapból a venti, azon kell állítani. Amúgy ha a Dualt gyári ventin hagyod, nem megy 60 foknál feljebb soha, de az AMD által megengedett érték 110 fok, szóval értelmetlen hagyni így hangoskodni. Némi kis UV (bár ennél az sem kötelező), venti lejjebb vétel, és hang nélkül fog 65-70 fok környékén menni.
[ Szerkesztve ]
-
Csabi1984
addikt
válasz RetepNyaraB #178916 üzenetére
Nem, nem tudom mi az , Valami játék?
-
Csabi1984
addikt
válasz RetepNyaraB #178914 üzenetére
Mit csinálni ?
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Csabi1984 #178913 üzenetére
Egyikkel sem fogsz érdemben raytracingelni (najó, az rx-szel sehogy ), tehát amd. Mondjuk ebből pont muszáj a gigát venni? Három venti csak a zajt növeli ezen a kártyán, értelme nem sok.
[ Szerkesztve ]
-
palfitom
félisten
válasz Csabi1984 #178911 üzenetére
Vigyázz, a 8GB-os 3060 eléggé le lett butítva (csak a nevében maradt 3060), teljesítménye a 3050 és a 3060-12GB közé esik!
Raszterben a 3060-8GB és az RX 6600 teljesítménye közel azonos, s az általad linkeltek között elég komoly árkülönbség van.Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
vallas
őstag
Sziasztok,
Cserélném a 6 gb-s 1660 ti -m.
B450-s lap R5 2600-s proci 16GB ram+ 1 TB SSD
keret kb 150 ezer lenne....Kinézetem a SAPPHIRE 11306-02-20G Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6 PULSE PCIE ez 145.000
vagy egy MSI Radeon RX 6750 XT 12GB GDDR6 MECH 2X OC PCIE ez 164 ezer...
megéri a különbséget a 6750xt a 6700 xt hez képest, vagy azt inkább toljam bele mondjuk még 16 GB ramba inkább?
előre is köszi.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
Roli5
tag
Sziasztok.
Srácok mondjátok el a véleményeteket legyetek szívesek. Erről a kártyáról van szó:
AMD Radeon pro W5700 8gb ddr6A kérdés az, hogy megér - e ez alzától felbontottként 80000,-Ft - ot a többi játékos kártyához képest, illetve ez jó - e játékra is, mert munkaállomás kártyaként írják le.
Előre is köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest