-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rathrol
senior tag
Rtx 4060ti 16gb vagy Rx 7700xt 12gb érdemes venni?
i5 13500 proci/seasonic 650w2k felbontás 60hz monitoron lenne használva.
-
Rathrol
senior tag
Erre valaki válaszolna? [link]
-
Rathrol
senior tag
Sziasztok
Gigabyte G1 gaming r9 380x is hangos? Mert r9 390 gigabyte van hangja...
-
Rathrol
senior tag
Fx 6300 procihoz max milyen videokártya tehetek bele (4.5ghz húzva) ? Giga 970a-ud3 lap társaságában.
Youtube videókat néztem volt hogy FX6300+GTX 970/R9 390 gondolom meg se forduljon a fejembe!
R9 380X még "kihajtaná"? -
Rathrol
senior tag
válasz senzaj #69224 üzenetére
Ha mostani árakat nézzük akkor kb. majdnem annyi lenne mint a GTX 970 ára, nem érné meg de ha bekövetkezne az árcsökkenés akkor sokan inkább a GTX 960ti fogják vásárolni mert tuninggal GTX 970 alatt nyaldosná pár fps-el különbséggel
polgi803: Hardveraprón újonnan best buy akkor!
[ Szerkesztve ]
-
-
Rathrol
senior tag
válasz Joe Swanson #68981 üzenetére
GTX 960 elég, kis kompromisszummal az idén megjelenő játékokat lazán fogja futtatni fullhd-n.
-
-
Rathrol
senior tag
Van itt olyan akinek előtte AMD kártyája volt, és NV kártya váltásnál fakó lett a szín világ a monitoron?
-
Rathrol
senior tag
ghostmat:
1-2 hónap múlva már lesznek AMD R9 3xx széria is, de GTX 960 is lesznek 4GB verziók szerintem abból válasz ha NVIDIA maradnál mégis.[ Szerkesztve ]
-
Rathrol
senior tag
Sziasztok!
Videókártyán gondolkozok, nvidia raktam le a voksom, és azon belül gondolkozok hogy vagy,
GTX 960 4Gb (márciusba adnak ki)
vagy
GTX 770 2GbMelyik legyen? Illetve Directx12 ha jól tudom mindkettő fog kapni támogatást.
[ Szerkesztve ]
-
Rathrol
senior tag
Sziasztok!
R9 280X jó választás még? Mert sokan írják hogy R9 290 vennének már de azt drágálom jelenleg, igaz én nem vagyok hardcore játékos de azért fussanak magas beállítás mellett, a jövő tekintettel ilyen Farcry 4 hasonló játékok még elmennének full-hd high-ultra között?
Procim: i5 4690 -
Rathrol
senior tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek, hogy a mostani vga-mat érdemes-e lecserélnem, R9 270X vapor-x 2Gb egy R9 280x 3GB (márkát még nem döntöttem el), vagy várjak pár hónapot és R9 290 vegyek?
Full HD felbontásban játszok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
- Eladó EVGA Geforce GTX 1660 SC Ultra Gaming 6Gb videokártya
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING + Vízhűtö blokk + aktív hátlap
- GAINWARD GeForce RTX 4070 SUPER Ghost OC 12 GB GDDR6X - 36 hónap magyar bolti garancia
- GIGABYTE WINDFORCE OC GTX 1060 3GB
- Eladó dobozos MSI Gaming GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDRR5 256-bit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest