- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
válasz
skL86 #129357 üzenetére
A legmegfelelőbb az, ha boltban veszel újat ( mondom ezt annak ellenére, hogy két db nem éppen olcsó 2080 Ti - t küldtem vissza, és csak a 3. lett végül jó, de ugye az elején ezzel voltak tele a fórumok is). Ezt azért írtam le, mert nem értem igazán mi a gond azzal ha egy kártya friss ( max. annyi ha ram problémás, de ez már megoldva). Prociból meg ma már nem elég egy sima 4 magos, az alap a 4/8, azon felül meg bármi, legbiztosabb egy 8 vagy 8/16 - os. Aki komolyan akar játszani egyébként sem az árat nézi elsősorban hanem a teljesítményt.
Nézd meg solfilo ábráit, az I5 - re már a 7700k is ráver rendesen a plusz 4 szállal ( több mint 20 fps - t), egy 8700k - ról már nem is beszélve, és akkor még a 9900k nincs is a tesztben. Kicsit úgy érzem, le vagy maradva ezen a téren[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Palit 3070 Gaming Pro / 3 hónap garancia
- AMD RX Széria VIDEÓKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! /Házhoz megyek!/Azonnal/NAGY MENNYISÉGBEN AKÁR!
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 FIGHTER Eladó!
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 HELLHOUND Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest