Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zuri

tag

Üdv, írok én is teljes bizonytalansággal, minden vélemény jól jönne.Lehet kicsit hosszú lesz :D
    Szóval, itt vagyok keresek valami jó vga kártyát. Nemrég adtam el a 1060 6gb-osomat és valami jobbat akarnék ami megint pár évig kiszolgál. Már ideje nézegetem a dolgokat és nem tudom mit válasszak. Nos most egy sima FullHd monitorom van de esetleg tervezek venni egy LG FullHd IPS 1ms 75Hz-es monitort, és másodlagos lenne a mostani fullhd-s. 1060-tól előre lépést szeretnék majd, nem sokat csak, hogy szintén pár évig kitartson a kártya. Sajnos a keretem 155 ezer kb...
    Így ami szóba jöhet:
    - új bolti RTX2060 abból is vagy Gaming Z vagy Asus Dual vagy Giga Gaming Pro
    - használt GTX 1080 vagy még néha van 1080Ti is(bowleres).
    - apróról ha valaki megkönyörül rajtam bowleres RTX 2070.
    Most jön a bizonytalanságom, mivel a csendet szeretem, azért van Thermaltake Suppressor F31-es hangszigetelt bazi nagy házam. Elől 2db 140-es ventivel (arctic bionix és Nanoxia Deep Silence ventik. Hátul is egy bionix) de felvetődött, hogy hangszigetelt házba jobb a bowleres hűtés. Így ezt nem tudom kipróbálni annyi, hogy ma játszogattam egy hőmérővel a házban és kb 35°C volt benne.. a Procim R5 1600x max 65°C Brocken 3 Pro hűtúvel a VGA ami jelenleg egy Sapphire RX 480 az meg olyan 75 fok max néha(kb 2 hónapja lett újrapásztázva mx-4-essel). Szóval nem tudom melyik kártyát válasszam, vagy még esetleg várjak a Navi-ra bár nem tudni milyen lesz...vagy a mostani kínálatból valami, ott is nem tudom open air-ossat amiket írtam, vagy bowlereset kellene inkább nézni. Használt 1080 és 1080Ti -ból csak bowleresek vannak szinte. Teljesen tanácstalan vagyok, pedig már néztem teszteket oldalon, youtubos videokat, olvasom állandóan a fórumokat stb...kérem valakinek valami véleménye van ebben a témában megosztaná velem, hogy a meglévő keretből melyik opciót lehetne megvalósítani a realitás határán? :)) :R

Új hozzászólás Aktív témák