Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Autós kamerák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple notebookok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz Fisherke4 #18289 üzenetére
Az LG-rol a velemenyem:
5 csillagot adtam, de ez az ár/érték miatt! Alapvetően elégedett vagyok vele pár heti használat után. A kép számomra megfelelő, bár a függőleges betekintési szög csapnivalo, ha már állva nézem sötétedik a kép, vízszintesen rendben van. A fekete az IPS panel miatt nem tökéletes, de ez a technológiából adódik. Hangja sima TV-zeshez megfelelő. Szolgáltatások, WebOS nagyjából rendben. A beépített médialejátszó lehetne kezelhetőbb, de nálam DLNA-n keresztül AC WiFi kapcsolattal FullHD-ig rendben van, 4K-s anyaghoz a WiFI kevés. Youtube simám jatsza a 4K-s anyagokat is WiFi-n keresztul 100 mb/s-os internettel. HBO GO kliens a közvetlen előfizetéssel jelenleg nem működik. Anyagminőség nem a legjobb, a talp megoldás kissé instabilnak tűnik, bár megtartja a TV-t. A távirányító se néz ki starapabírónak, olcsó ez is. (Ha majd lesz akcióban Magic Remote valószínűleg veszek egyet.) Füles kimenet nincs rajta, de beszerzés alatt egy optikairól analóg RCA-ra átalakító, hogy az erősítőmre ki tudjam majd vinni a hangját. Én még 5 év gondoskodással vettem, remélem legalább addig kibírja, bár 10 évig nem szeretnék megint TV-t cserélni.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
scream24
senior tag
válasz Fisherke4 #18289 üzenetére
Ha e kettőből lehet választani akkor az LG-t venném. Vagyis én azt vettem. Csak 49 colban. A lábai nem tűnnek túl acélosnak, én ki sem csomagoltam, falra szerelve használom. Ha van valami konkrét kérdésed és tudok szívesen segítek.
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest