Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kender23

    aktív tag

    Én pedig egyre jobban hajlok a Samu 55Q70T felé.

    Sok féle szempontot figyelembe vettem, igazából még van 5 napom dönteni, mivel jöv. hét pénteken tudom megrendelni a Telekomtól.

    Nálam ugye 55 inch álványról, vagy 65 falról jöhetett szóba, mind2-nél optimális a távolság nálam. Teljesen szemből tudjuk nézni a tv-t, és inkább (főleg most jönnek rosszabb idők) sötétben jutunk a tv elé. Menne Tv műsor, sport, filmek, Xbox is vegyesen.

    Igaz jó pár kritikával illették ezt a Q70t modelt, de a limitem max 300 és Telekom. :P Mit tudok tenni, szívesen vennék én Q80T is :P
    Ez jócskán leszükítette a kört Lg nano, Samu Q70T, és Philips 65PUS8505 tévékre.

    Az Rtings.com szerinti összehasonlítás szerint én úgy látom, hogy a Q70T jobb lenne számomra, így a Nano kilőve.

    https://www.rtings.com/tv/tools/compare/lg-nano85-vs-samsung-q70t/10618/1818?usage=11114&threshold=0.1

    Furcsálottam, hogy igazából Philips tv-t szinte senki sem ajánl itt senkinek, ez gondolom köszönhető a kevés tapasztalatnak és teszteknek. Így kicsit nyomozgattam külföldi fórumokon is.

    Ugye a Pus8505 egy újabb modell, jobb panellal rendelkezik mint a 7-es széria. 65 inch, ips, android. Ott van az Ambilight funkció is stb.

    Igazából ennél tv-nél kettő negatívumot vesz észre az ember, (én legalábbis ennyit) ha megnézi a műszaki leírást: 60 Hz, és a max fényerő 400 nit.

    Tudom hihetetlen, de sok külföldi és itthoni felhasználó arról számol be, hogy ennek a modellnek (ha jól írom) a "mozgási sebessége" meglepően jó! Vak teszten nem mondaná meg az ember, hogy 60 Hz, sokkal többnek tűnik. :C
    A másik pedig 400 nit fényerő. Itt pedig azt írják, hogy a készülék szintén jóval a 400-as határ fölé képes menni HDR10+ tartalmaknál :Y

    Ez így összességében nagyon jól hangzik, szóval én jelenleg a 55Q70T és 65Pus8505 között vacilálok. Igaz a Pus8505 ips és inkább világos szobában jobban ajánlott, mint sötét szobában. De amikor rákérdeztem erre a Philips topicban, azt írták (remélem nem elfogulatlanul), hogy többen használnak ott pus 6-7 szériákat, és nincs gond a tv-vel sötétben sem, szóval a 8-as szériával még úgy se lesz.

    Elnézést ha kimerítő voltam :R, de gondoltam hátha valaki merít ebből valamit, főleg, ha valaki Philips után is érdeklődik.

    Még egy érdekesség az Oled Philipsről:

    https://rendszerigeny.hu/harom-orszag-negy-vakteszt-mindig-ugyanaz-az-eredmeny-az-oled-es-a-p5-feldolgozas-kombinacioja-verhetetlenne-teszi-a-philips-tv-t

    [ Szerkesztve ]

    Most annakokáért mit késedelmezel? Kelj fel és keresztelkedjél meg és mosd le a te bűneidet, segítségül híván az Úrnak nevét.

Új hozzászólás Aktív témák