Hirdetés

Játékos TWS headsettel gyarapodott a SteelSeries kínálata

Az Arctis szériás újdonság számos platformon működésre bírható, és konzolok szintjén van a Microsoft gépeihez való verziója is a Sony-t favorizáló mellett.

Hirdetés

A SteelSeries piacra dobta az Arctis GameBuds névre keresztelt, fülbedugós gaming headsetjét, ami 2,4 GHz-es Quantum rádióval és 5.3-as Bluetooth-szal képes csatlakozni a hangforráshoz.


[+]

A feketében és fehérben választható, hibrid zajszűrős csöppség neodímium sugárzói a 20-tól 20 000 Hz-ig terjedő frekvenciaválasz-tartományban dolgoznak, és támogatják a virtuális térhangzást, a Tempest 3D-t vagy a Sonar Spatialt is beleértve. Az SBC kodeket használó megoldás Transparency Mode-ja lehetővé teszi a külvilág zajainak beengedését, és a deaktiválható WearSense funkciója automatikusan megállítja/elindítja az épp hallgatott médiatartalmat, ha kivesszük a fülünkből/betesszük a fülünkbe az eszközt.


[+]

A kétféle vezetékmentes kapcsolódási mód között könnyen válthatunk, csupán az egyik 5,3 grammos modulon lévő gombot kell háromszor megérintenünk, és ha a szabad ég alatt elkap minket egy zápor, akkor sincs gond, ugyanis a periféria IP55-ös védettséget élvez a vízzel, illetve porral szemben. A beépített akkumulátor cirka 10 órás üzemidőt prognosztizál, azonban a mellékelt, Qi töltést szavatoló tokban további 30 órára elegendő kakaó raktározható el, ám ha nincs ilyesmire időnk (mintegy 90 percünk), egy 15 perces, USB Type-C-s gyorstankolás 3 óráig biztosíthatja a talpalávalót.


[+]

A négy mikrofonnal megspékelt termékhez három – különböző méretű – fülharangot adnak, hogy többen megtalálhassák a kényelmes viseletet, a vevőegysége pedig a modern elvárások tükrében Type-C-s, de persze az USB Type-C/Type-A átalakító sem hiányzik a dobozából. A szoftveres hátteret a GG Engine, a ChatMixhez elengedhetetlen Sonar Audio Software Suite, és az Arctis Companion mobilapplikáció szolgáltatja, amiben több, mint 100 előre letárolt beállítás van benne játékokhoz.


[+]

A 170 eurót kóstáló ketyere PC-vel, Apple Mac vasakkal, PlayStation 4/4 Pro/5 konzolokkal, Nintendo Switch-csel, iPhone-okkal, androidos okostelefonokkal, tabletekkel és Meta Quest 2/3 VR szemüvegekkel kompatibilis, de létezik belőle egy Xboxokhoz (One, Series X|S) optimalizált, kizárólag fekete színben kapható változat is.

Hirdetés

Így készülhetnek a cégek a NIS2-re a Lenovo segítségével

PR A NIS2 egy hálózati és információs biztonsági irányelv, amely rövidesen hatályba lép, modernizálva a 2016-ban bevezetett EU-s kiberbiztonsági szabályokat és jogi kereteket. Jogi intézkedések révén érnék el, hogy az EU-ban növekedjen a kiberbiztonság általános szintje.

Előzmények

Hirdetés