- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
scansat
tag
Sziasztok
Switch-et keresek, rack szekrénybe valót és legyen vagy 24 portja. Házi használatra lesz, ezért minden port gigabites legyen a belső hálózati forgalom miatt. Pár TV....számítógépek, 3 kamera, WiFi AP, szóval minden ami egy házban fellelhető rá lenne dugva. A problémám az, hogy az egész rack szekrény a padláson van, ahol azért nyáron van vagy 30-40 fok, télen meg (gondolom) -5.
Most a Vidanetes modem, egy Ubiquiti EdgeX, és kettő darab TP-Linkes switch van, de sajnos kinőttem őket. Meg kell mondjam, hogy a lakásba gyártott kis 6 és 7 portos switch-ek több éve bírják a klímát odafent és hiba nélkül. Nem hittem volna. Most is a bővítés miatt kell távozzanak. Nem akarok harmadikat. Bevallom azt sem tudom egyáltalán kell-e nekem hogy menedzselhető legyen. Egyik kis switch az, de nem szoktam piszkálni, nincs miért.
Tud valaki strapabírót ajánlani erre a klímára..és persze nem túllihegve a feladatot. Kb 80 ezer környékére lőttem be az árat. Aliexpressen találtam -10 fokon is üzemképest, jó az ára is de a szállítás majd ugyanannyi. Na meg számomra ismeretlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Megújult a PROHARDVER!
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- DJI Mini 2 SE Drón, Új, Bontatlan, Garanciális, Hasznos kiegészítőkkel, Ingyenes szállítás
- Logitech G915 Wireless mechanikus (tactile) billentyűzet (US)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest