- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HP notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
peter889 #61265 üzenetére
Szerintem az 256 gigás lesz, nem megás. Hogy megérte-e az sok mindentől függ. Mire használod, milyen gépben, mennyi pénzt adtál érte, mennyi gari van rá.
De már a látatlanban sejtem, hogy egy zsír új, bolti, 5 éves garis, 500 gigás 860 EVO-val jobban jártál volna.
A Samsung úgy általában a legmegbízhatóbb, de azért nekik is van meghibásodó SSD-jük, 1-1 azért megy tönkre, azért is van rá jótállás, nem dísznek. Most itt a másik SSD-s topikban valakinél egy 850 Pro gyűjtött be pár meghibásodott szektort, pedig az egy 10 éves jótállásos meghajtó, még klasszik MLC NAND-dal, nagyobb írásterhelhetőséggel és a tulaj nem is írt rá sokat 2,5 év alatt, kb. a szokásos felhasználói átlagot, évi ~20 gigát. A selejteket egyik gyártó sem tudja 100%-ra kiszűrni, mindegy milyen minőségi terméket gyárt, meg milyen drága, felsőkategóriás termékről van szó.
Mentésnek mindig lennie kell az adataidról. Nem csak az SSD meghibásodása esetére, hanem ha user error miatt törölsz, felülírsz, formázol valamit, vagy bekapsz egy ransomware-t, akkor ne bukjad az adataid. Ha ezt elmulasztod, és emiatt adatvesztésed van, akkor igen, az a te hibád, nem a meghibásodó háttértáré.
A 20 évvel kapcsolatban igazad van. Én csak a 20 évet olvastam, és a 2000-es állapotokat írtam le. 1996 már 24 évvel ezelőtt volt. Igen, akkoriban még nagyon drága volt egy CD író. De akkor még nem is nagyon irkáltak CD-ket, a legtöbb ember még DOS-on meg Win3.x-en nyomta, és a játékok, progik, OS-ek felfértek néhány floppyra is akár, mp3 is csak akkor lett ismert, a legtöbb CPU-n akkor még akadozott, ahogy a frissen megjelent Win95-höz is előbb hozzá kellett upgrade-elni hardverügyileg a meglévő gépek többségét (erősebb 486-ra, P1-re, 8-16 MB RAM-ra minimum). Az 1996-2000-es évek nagyon kaotikusak voltak, sok mindent jelent meg akkor 3D GPU-k, nagyon gyorsan fejlődtek akkoriban a procik, gyorsan avultak a gépek. Meg régen a hardver többe került a fizetésekhez képest, mint ma, ennyivel valóban jobb lett a helyzet. De ez a 24 évvel ezelőtti retró időtávlat viszont már nem releváns annak szempontjából, hogy most milyen SSD-t vegyél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobilhasználat Ausztriában
- Hardcore café
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Revolut
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest