- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
Sziasztok!
Apumnak állítottam össze gy alap netezős gépet. Ő csak jóformán a böngészőt nyitja meg, hírek, időjárás, youtube, facebook. Nézelődtem, a HDD ár/érték/kapacitás arányok nem éppen kedvezők ilyen szempontból. Hiába veszek neki egy 7200 RPM-es winyót ha a tizedét használja csak ki.
Apum napjában többször is ki-be kapcsolná a gépet ha olyanja van, szóval gyors bootidő és a dinamikus működés érdekében SSD-t vennék a gépbe. Eléggé ki van számolva a pénzem rá, jóformán minden ezres számít.
Az Intel (SSDSA2BT040G3) s320 40GB-os kivitelét néztem ki Sata II csak de még így is gyorsabb mint egy HDD és ekkora tárhely bőven elég lenne.
Kérlek mondjátok, hogy nem járnék rosszul egy ilyen termékkel!
Az intelben még soha nem csalodtam.
Lap amibe menne: ASRock H81M HDS
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- 2TB Kingston SSD M.2 NVMe NV3 garanciával
- WD BLACK SN850X NVMe 2TB - Új
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest