- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AusWolf
őstag
válasz AusWolf #20678 üzenetére
Megnéztem, mennyi helyet foglal az asztali gépem Windows könyvtára, és az a néhány program, ami a netbookomra is kellene, és végül arra jutottam, hogy inkább rászánok egy kis plusz pénzt egy 120 GB-os SSD-re. Viszont itt is több kiszemeltem van.
Szerintetek melyik lenne jobb?
1. HyperX FURY 120 GB (SF2281 vezérlő, MLC)
2. Samsung 840 EVO 120 GB (a tesztekben produkált eredménye tetszett meg)
3. Kingston SSDNow V300 120 GB (csak a kedvező ára miatt)
4. Valami más az ajánlásotok szerint?Mivel netbookról van szó, az ár és a teljesítmény mellett a minél alacsonyabb fogyasztás is szempont, illetve nem tudom, hogy egy Celeron 1007U (Ivy Bridge, 2 mag, 1,5 GHz) mellett mennyire érezném a gyorsabb SSD előnyeit.
Előre is köszönöm a tippeket.
Az önvezető autó olyan, mint az önmegivó sör.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + ünnep alatt is
- 4TB CRUCIAL P3! GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, ÁRON ALUL! 0 óra, 0 GB!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest