- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Akciókamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS blog: B650 alapokon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Max_Power
tag
Hali!
Végülis énis a Canon LIDE 60 melett döntöttem, eddig jónak is tűnik van azonban egy ki gondom vele. Mellékelt kép a hibajelenségről: [link]. Ezt írja ki az Omnipage SE amikor lefuttatom a scanner felismerő varázslót. Maga a scanner működik, mert ha a ScanGear progival scannelek képet, azt utána gyönyörűen fel tudom dolhozni az Omnipaggel, de minek két lépésben, ha elvileg mennie kellene egyben is. Letöltöttem az ABBYY FineReader demoját is, és ugyanúgy probléma van ott is: TWAIN errort ír ki ha képet akarok beolvasni...
Van valakinek esetleg ötlete, hogyan tudnám megoldani a problémát, Google nem sokat segített... Köszi! -
Max_Power
tag
Köszi a részletes leírást, jó tudni, hogy megy vele a dokumentum ill. könyvszkennelés is. Tudom, hogy nem erre van kihegyezve de 9 másodperc az tényleg nem sok, simán lehet ülni mellette és egy hosszabb menetben megcsinálni egy halom papírt. Asszem én is a Lide60-ast választom. Nem tudja valaki, hogy hol a legolcsóbb Bp-en? En brutto kerek 18000-ert lattam a L*RD arlistajaban...
-
Max_Power
tag
válasz
Max_Power #146 üzenetére
Végülis nagyon úgy néz ki, hogy egy Canon Lide60-ast veszek. Meg tudjatok esetleg mondani, hogy A4es papirlap bescannelese 300 ill. 600 dpi-nel kb. meddig tart? Sok jot hallottam errol a scannerrol, az olcsobb lapbehuzosakrol (amik belefernenek a keretbe) pedig, hogy azert ott sem fenekig tejfel az elet, elakad a papir, tonkremegy a behuzoszerkezet egy ev mulva, stb... Thx!
-
Max_Power
tag
Hali!
Milyen scannert tudtok ajánlani amivel dokumentumokat lehet scannelni, lehetőleg egyből pdf-be karakterfelismeréssel és van lapbehúzója. Szóval megtöltöm papírral és egymás után bescanneli, feldolgozza őket. Fontos az ár is, sajna kicsi a keret rá. Néztem a HP Officejet szériáját van esetleg valakinek ezekkel tapasztalata? Canon LIDE scannereket mennyire lehet dokumentumok scannelesere hasznalni (tobb helyen olvastam, hogy lassuak)? Illetve tudnatok egyeb megoldast ajánlani? Van rengeteg papír alapú dolgom (számlák, jegyzetek, magazinok) amiket szeretnék kidobni, de jó lenne előbb learchiválni biztos ami biztos alapon... Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon Pixma TS705A (3109C026) WIFI, tintasugaras egyfunkciós használt nyomtató
- Kyocera FS-4200DN illetve Ecosys P3055dn laser nyomtató kiárusítása!!!AkciÓÓ!
- CANON PIXMA PRO-200
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- HP DeskJet 1050 nyomtató és szkenner ELADÓ
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Gombászkönyvek egyben
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest