Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor azt mondom, hogy ASUS RT-N66U a Te routered! (az argep kép nem valós, igazából így néz ki). Szerintem ez minden igényt kielégít néhány évig! 600MHz-es proci, 256MB RAM, 32MB flash, 2.4GHz + 5GHz WiFi, 2 USB port, és természetesen Gbit-es! Amúgy nekem is ilyenem van néhány hónapja!
A Mikrotik-ba Atheros proci van, én személy szerint azokat nem szoktam ajánlani...
-
Szia!
50-es nethez ideális az RT-N12 / RT-N12 B1 / RT-N12 C1 / RT-N12 D1, vagy esetleg kicsit a jövőre is gondolva Gbit-es portokkal és USB-vel, bár belső antennákkal az RT-N15U! Ha nem kell az USB, akkor van még RT-N53, ami már tud 5GHz-et is, na meg persze a csúcs, az RT-N66U, de gondolom ennyire nem akarsz már felmenni! Ja, és kimaradt az RT-N16, ami szintén jó! Ez mind ugyanúgy BroadCom Chipset-re épül, akár a WL-520G!
Mennyi pénzt tudsz rááldozni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX