Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
bogabi
üzenetére
Azt meg a WikiDevi oldala írja rosszul
, az RT-AX58U V2 WAN portja csak 1 Gbps sebességet tud. Utánaolvastam más a schematic diagram a két routernél, az AX3000 V2-nél van plusz alkatrész (talán egy chip), hogy tudja a 2.5 Gbps sebességet. Azért tudom, mert engem is piszkált a kérdés, de a lényeg, hogy hardveres különbség van a WAN portnál, szoftveresen nem lehet kihozni belőle...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ASUS routerek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- További aktív témák...
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - 55 Ciklus - 100% akku , 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
, az RT-AX58U V2 WAN portja csak 1 Gbps sebességet tud. Utánaolvastam más a schematic diagram a két routernél, az AX3000 V2-nél van plusz alkatrész (talán egy chip), hogy tudja a 2.5 Gbps sebességet. Azért tudom, mert engem is piszkált a kérdés, de a lényeg, hogy hardveres különbség van a WAN portnál, szoftveresen nem lehet kihozni belőle...
Gubek-Einste
Dr.NX