Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Essejó

veterán

válasz Imi1981 #90451 üzenetére

Nekem is Noip volt, aztán tavaly tavasszal meguntam a hülyeségeit, és átálltam Duckdns-re. Nason állítottam be, de utólag vettem észre, hogy a 3890v3 HGW is tudta volna, de úgy is csak a nast akarom kintről elérni. Azóta megy a ddns gond és probléma nélkül.

• dkess

őstag

válasz Imi1981 #90451 üzenetére

Igen, a DHCP résznél (ahol pl. DHCP -n tudsz címet is rögzíteni) ott logikus módon csak a DHCP kliensek jelennek meg - azaz a statikus IP -sek nem. A LAN klienseknél viszont minden megjelenik.

Csak kipróbálás szintjén foglalkoztam a TP-Link DDNS -ével - addig nem volt gond vele. Más se panaszkodott rá ...

@Rhino666, #90452

Igen, sajnos ezzel olcsóbb az AX73 pl. AX82U -nál. A fejlett parental control funkciók (azért az alap is használható - csak pl. az automatikus kategória szerinti weblap szúrés meg ilyesmi hiányzik) illetve DDOS (ami bosszantó, de ez van) illetve mondjuk a WiFi mesh (ethernet backhaul esetén) igénye esetén sajnos goto AX82U. Sajnos ilyenekről igény oldalon nem volt szó korábban. Persze amennyiben 14 napon belül vagy, akkor ahogy írtam is az egyik helyen akciós éppen az AX82U ...

A SteamLink és a gép(ek) között WiFI kapcsolat van? Amennyiben igen, akkor próbálj meg adott esetben egy fix csatornát, akár rögzített csatornaszélességgel (5 GHz -en pl. 80 MHz), hátha valamelyik kliens nem szereti valamelyiket amit a router használna automatikusan ... A kábel "malőr" azért adná/adta magát, mert pont ilyen hibajelenséget produkál ...

Amennyiben megvan még a régi router akkor lehet olyannal próbálkozni esetleg, hogy bedugod azt - aztán vissza. Aztán nézni mikor jelentkezik a hiba és mikor nem.

Új hozzászólás Aktív témák