Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Egérpad topik
- IFA 2025: Az Acer sem hagy minket 720 Hz-es monitor nélkül
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkess
őstag
Nekem példának okáért az általad is említett rack -be egy ilyen HDD kerül (most még PC -ben van): Western Digital 18 TB Ultrastar DC HC550 3.5" SATA III - WUH721818ALE6L4 .
Ez egy 512 MB cache -el rendelkező CMR EAMR - Data Center -es HDD (van SAS kiszerelésben is). Úgy dönget 260 MB/s felett, mintha muszáj volna (persze a belsőbb szektorokban jócskán lassul ez is) ...
Viszont megdöbbentően halk (főleg seek -ben) - meg aránylag hűvös is. Mielőtt megvettem olvasgattam róla - ez is alapja volt valamilyen szinten a vételnek. Persze helyezzük kontextusba - ez egy nagy méretű 7200 RPM -es Data Center HDD. Ugyanakkor hangban kb. bucira ver mindent 10 TB felett (és az alatt is a legtöbb mindent). Ahogy írtam főleg seek -ben okozott kellemes meglepetést ...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ford topik
- V-pro, AMT, Intel Management Engine és társai
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Hifiman Deva Pro (Stealth)
- Apple Watch Series 6 44mm Cellular Space Gray színben, szép állapotban, sok szíjjal, kiegészítővel.
- BONTATLAN ÚJ Gamiac HS-71 7.1 csatornás gamer fejhallgató (fekete)
- Latitude 5440 14" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- JÁTÉKOS Asus NVIDIA 2gb Intel core i7-8550u 16gb ddr4 256gb ssd +1TB hdd win11
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest