Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz
MaCS_70 #86868 üzenetére
Nezd, en csak kijelentettem a velemenyem, hogy azt latom, mint a kollega, hogy (kedvedert) a vezetekes lan-t nem igazan nyomjak, es szerintem is -otthoni- kornyezetben egyre kisebb a jelentosege. Kihozzak a gyors wifi routereket meg mindig gigabites portokkal. Kihozzak a mesh rendszereket, sokszor 1-2 vezetekes porttal.Es tegyem hozza, hogy soho kategoriaban a nas gyartok is leragadtak a gigabitnel, wifi-s eszkozt meg egyaltan nem hoznak ki, (bar, ha jol emlekszem evekkel ezelott volt a Synonak ilyenje).
Ja, es kinyilvanitottam, hogy sok dolgot itt mar csak megszokasbol lokik, pl. hogy wifi-n nem fog az ember normalisan filmet lejatszani. Ami mondjuk valoszinuleg par evvel ezelott igy is volt, de azota azert szepen lehet nezni wifi-n is a 4k-s filmet...De stabilitasrol nem allitottam, hogy stabilabb lenne, de azert ugy gondoltak, hogy fizikabol felmentesem volt
, bar nem tudom, hogy melyik kijelentesembol lehetett ezt leszurni...
-
válasz
MaCS_70 #86868 üzenetére
Egyébként csak az érdekesség kedvéért:
Frissen épített luxuslakások, közel 2M ft négyzetméteráron.
Nincs Ethernet-hálózat behúzva, a beruházó szerint ők korszerű lakásokat építenek, a drótok pedig elavultak.Mondjuk van is wifijük, azzal van tele az utca.
Az meg már csak extra érdekesség, hogy a lakástulajdonosoknak nincs még superuser joguk sem a lakásuk okosotthonrendszeréhez, csak egy butított felületet kapnak.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen házat vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Külpolitika
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest