Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerencse, hogy így van és nem lehet lefedni vele mindent.
Menjen át 50 cm-es falon, meg a kert végében is legyen jó, de ha társasházban lakok, meg úgy általában is... a szomszédok Wifi-je viszont ne jöjjön át hozzám... csak az enyém érjen el mindenhova...Na persze...
A 2,4Ghz hatótávja egy tévedés volt. Ahogy terjedt a Wifi... úgy jött rá mindenki, hogy ez a tévedés milyen hátránnyal jár mindenkire nézve. Visszanyalt a fagyi.
Emiatt csak az követhető amit írtál.Megtervezett Wifi hálózat, ami több eszközből áll és azokat gyors kapcsolat köti össze. Ez most még inkább kábel... de idővel el tudom képzelni, hogy a MESH-es rendszerek fejlődése okán kompomisszumok nélkül, lakáson belül, vezeték nélkül is össze lehet majd kötni ezeket az eszközöket.
De az egy eszközzel mindent.... na azt én sem tudom most még elképzelni. De itt 1000x olvassuk ezt az elvárást...
-
a gond az, hogy ezek 90%-át az amerikai papírházakra tervezik. Ott az OSB lap nemigazán állja az útját, nekem meg a főfalak is 45-50 centi vastagok tömör kő és téglából.
Szerintem még mindig a kábel az nyerő, ahova csak lehet, drótozok.
Szerencsére elfért az emeletről lejövő csőben a TV kábel mellé az UTP is. Így lett lent és fent 1-1 wifi access point, mert a jól megvasalt padlófűtéses E gerendás részben vasbeton födémen úgy se megy át semmi se
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Plazma TV topic
- Filmvilág
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuponkunyeráló
- Nincs megállás akkuméretben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - Garancia 2026.10.17 - Ingyen posta
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest