Hirdetés
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Memóriazabáló problémát okozhat a Windows 11 egyik frissítése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
jézusom
üzenetére
Nekem van és tényleg jó router, de az első pár lépést full kínaiban kell megtenni.
Írják, hogy a Google fordítót használd, de amíg nincs internet, addig az sincs. A kínai karaktereket meg érdekes lehet kézzel beírni a telefon fordítójába... Nekem úgy sikerült beállítani, hogy kb. elképzeltem, hogy mi lehet a kérdések logikus sorrendje és egyszer csak volt internet. Amúgy a telefonra le lehet tölteni a Mi WiFi appot, azzal is lehet állítgatni és az angol. Ahhoz kell elvileg Xiaomi fiók....Nekem se kellett volna szenvednem, most kipróbáltam és a Google fordító a telefonon megy a kamerával is, így már sokkal egyszerübb beállítani...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Canon 5D Mark IV + 24-70mm f/2.8L II + 50mm f/1.8 II teljes szettváltás miatt 780 000 Ft
- Light Phone 3 (gomb hibával)
- Lenovo LOQ 17IRX10 17.3" FHD IPS i7-14700HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- PowerColor RADEON RX 6800 XT Red Devil 16G dual bios
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Írják, hogy a Google fordítót használd, de amíg nincs internet, addig az sincs. A kínai karaktereket meg érdekes lehet kézzel beírni a telefon fordítójába... Nekem úgy sikerült beállítani, hogy kb. elképzeltem, hogy mi lehet a kérdések logikus sorrendje és egyszer csak volt internet. Amúgy a telefonra le lehet tölteni a Mi WiFi appot, azzal is lehet állítgatni és az angol. Ahhoz kell elvileg Xiaomi fiók.
Gubek-Einste
Dr.NX