Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Körvonalazódnak a Lenovo új kompakt táblagépének tulajdonságai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
scarbantia
aktív tag
Nem valószínű, stabilan tartja a feszültséget. Mást nem mértem, mert ahhoz szét kellett volna szedni.
Szerintem túlmelegedett. Egy hete bekapcsoltam mindkét wifit (2.4Ghz, 5Ghz), mert járt itt egy eszköz ami csak az előbbit kezelte. Fektetve volt lapjával az asztalon, lehet nem szellőzött jól. De ez csak egy tipp.
Amúgy nem egyedi eset, a neten van pár hasonló a problémáról, sőt egy videó is, amin ugyanez a típus pont ugyanígy viselkedik.Egyébként úgy néz ki egy RT-N18U lesz helyette, aztán max. ha zavaróan lassabb a wifi, akkor kábelt használok a laptophoz szükség esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Black & Decker töltőt keresek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest