Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
dr.bubo
üzenetére
Hát ha nem muszáj, akkor nem is akarok sokat fizetni
Főleg úgy, hogy sok funkciót nem is használnék, amit egy router vagy komolyabb AP tud (routing, dhcp, bridge, stb - csak osszon wifit). Ugyanakkor persze ha vannak olyan szempontok, amik fontosak, akkor hajlandó vagyok többet is költeni rá, tehát nem feltétlenül a legolcsóbbat akarom...
Hát nem tudom, nekem az Allied Telesis neve komolyabbnak tűnik (honlapjuk: [link]), ahogy routerből is inkább az Airlive
Csak nem tudom, egy 7-8k router mennyire gagyi. Mondjuk nekem jofórmán csak ahhoz kéne, hogy legyen wifi, minden másra ott a szerver vagy a switch. Csak AP-t használtan tudnék venni ~5-6k körül, egy ilyen router meg újonan alig drágább és 1-2év gari is van. Vagy 8800-ért egy aránylag komolyabb, új, szintén 2 év garis Airlive AP, amin ha későbbb antennát cserélek, akkor egy komolyabb/normális erejű wifit kapnék. Lehet ez lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Főleg úgy, hogy sok funkciót nem is használnék, amit egy router vagy komolyabb AP tud (routing, dhcp, bridge, stb - csak osszon wifit). Ugyanakkor persze ha vannak olyan szempontok, amik fontosak, akkor hajlandó vagyok többet is költeni rá, tehát nem feltétlenül a legolcsóbbat akarom...
Csak nem tudom, egy 7-8k router mennyire gagyi. Mondjuk nekem jofórmán csak ahhoz kéne, hogy legyen wifi, minden másra ott a szerver vagy a switch. Csak AP-t használtan tudnék venni ~5-6k körül, egy ilyen router meg újonan alig drágább és 1-2év gari is van. Vagy 8800-ért egy aránylag komolyabb, új, szintén 2 év garis Airlive AP, amin ha későbbb antennát cserélek, akkor egy komolyabb/normális erejű wifit kapnék. Lehet ez lesz...
Gubek-Einste
Dr.NX