- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nnobi
tag
Szia!
a laptopon is megtudod elvileg csinálni , hogy szinte veszteség mentesen jöjjön a net.....
nekem a wr 1043 ason állitás nélkül a 20 m net 5-8 mval jött majd olvasgattam és most 18-19.5m val dolgozik.
amit én elkövettem az ügyben csak annyi volt , hogy a csatorna választást automatikusról beállítottam egy fix csatornára nálam a 7 volt a nyerő de egyébként érdemes programmal megnézni a környezetedben lévő wifi-k melyiket használják legkevésbé és arra állítani, továbbá a b,g,n szabványból én csak az n-st engedem használni ,mert nálunk nincsen mást használó eszköz ésígy a 11mixed változatból csak át állítottam n-re és így produkálja a majdnem kábeles sebességet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest