-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
lgabster
csendes tag
válasz
junkeer #28080 üzenetére
Köszönöm a segítséget, de a kérdésem lényegére még nem kaptam választ
A problémám lényege, hogy mindegyik osztályteremben legyen böngészésre alkalmas internet elérés tabbletről.
Menedzsment nem annyira szempont, mert csak a tanároknak lesz hozzáférésük és (jó esetben) csak az e-naplót fogják használni, őket pedig szóban is lehet menedzselni
Így a gyenge láncszem a jelerősség továbbítása, és hogy ne fagyjanak le hetente az AP-k.Ebben nem vagyok jártas, hogy hány AP-t és hova kéne telepíteni, melyik fajtából (wifi jelerősség szempontjából), hogy ne legyen gond a jelerősséggel sem. (első hozzászólásomban az alaprajz)
Az Ubiquiti és Mikrotik-nek ennyivel erősebb lenne az antennája, mint a TP-Link, D-Linknek?
... most futottam bele a Powerline technológiába. Ez mennyire megbízható, hány %-osan továbbítja a kapott jelet, ha két külön emeleten dugom be az adaptereket? (függ az elektromos vezeték hosszától?)
Igazából nem tudom hogy ez hogy is működik, és mennyire bevált és alkalmazott megoldás...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- ASUS GeForce GTX 1650 Phoenix OC 4GB GDDR6
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged