Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• James1986

csendes tag

válasz Beri #17995 üzenetére

Hmm, szerintem elbeszélünk egymás mellett. Az alatt, hogy "feltettem a driver-ét" azt értettem, hogy adtak hozzá egy CD-t amiről a beállításokat gyorsan el tudom végezni meg ellenőrzi automatikusan a modemmel a kapcsolatot stb. Ergo Quick Install CD vagy mi a fene lehet, csak azt hittem hogy tett is valamit a gépre róla ami szükséges a megfelelő működéshez, mármint telepített is vmit, de akkor ezek szerint csak a Quick Install van rajta gondolom.

f_sanyee:
    Nem az a gond, mert nem csak a uTorrent lassú, hanem a böngészés is (Mozillát használok), meg minden le- illetve felfelé küldött adat lassú.
    Egyébként igen, a port be van állítva, azt be is állította automatikusan, megnéztem.

Lehet esetleg olyan, hogy ez a D-Link DSL-360R modem nem kompatibilis ezzel a routerrel?
    Vagy nem tudom annyira nem értek hozzá, de olyanra is gondoltam (lehet most nagy baromságot írok), hogy a router az ADSL2+-os, illetve azt is tud, a modem meg és a bejövő internet kapcsolatom is csak sima ADSL?
    De mondom még egyszer nagyon mélyrehatóan nem értek a hálózatkezeléshez (van amit tudok, de van amiket nem), de visszafelé a routernek kompatibilisnek kellene lennie ADSL és ADSL2-vel is nem csak ADSL2+-al gondolom, ugye?

Új hozzászólás Aktív témák