Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonl
senior tag
válasz
BrandonXXV
üzenetére
A net szerintem jó lesz. Azért a lefedettséget ellenőrizd a helyszíneken. Én valami hasonlót csináltam legutóbb talán TP-Link M7200-assal. Kell még hozzá egy USB-s táp, ami nem volt szerintem a dobozában. Nem egy nagy dolog, meg melegedésre is hajlamos állítólag, és nyilván az sem tesz neki jót, ha folyton tápon lóg, de az én esetemben a célnak megfelelt.
Lehet van olcsóbb, jobb megoldás is, majd a hozzáértőbbek úgyis írják.
-
kpityu2
addikt
válasz
BrandonXXV
üzenetére
Én egy ieGeek aksis PIR mozgásérzekelőset használtam. Előnye, hogy mozgás nélkül takarékra teszi magát hogy az aksit kímélje és igy netforgalom sincs. Mozgásra bekapcsol és felhőbe (fizetős) vagy sdkártyára ment beállított másodpercet. Viszont nem PTZ, de nagylátószögű, gépfelügyeletre jó.
Ilyen: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX