Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ideg
aktív tag
Sziasztok!
Router vásárlás előtt állok mert a jelenlegi Tplink 1043nd v1 sztem kezdi megadni magát. Ledobálja a klienseket a wifiről szinte percenként.
100M netem van, tehát a gigabites portok nem fontosak, net sebesség bővítés nem lesz ennél feljebb. Spéci hálózatos dolgok se fontosak, mondjuk egy nyomtató megosztás mehet, bár sztem az már alap minden routeren. Esetleg torrent kliens, vpn, dyndns. Viszont fontosabb lenne a wifi jelerősség. Tégla családi házról van szó egy emelettel, falvastagságot nem tudok sajna. A router a földszinten lenne. 2.4 és 5 ghz -en is használnám, csúcsidőben kb 10 wifi kliens csatlakozik. A keret szerintem olyan 25 körül lenne rá jelenleg. Szomszédok nem zavaróak, talán 1 router van a szembe szomszédban de nagyon gyenge a jele már itt. Márkahűség nagyon nincs, bár ezzel a Tp linkkel nagyon sokáig elvoltam minden gond nélkül. Remélem nem hagytam ki semmit. Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HUAWEI WATCH Ultimate
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5511 - i7-10850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest