Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oregcsóka
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Küldtem mailt ezzel kapcsolatban.

-
oregcsóka
őstag
Köszönöm szépen a tippeket, az Irfanviewet használom, szeretem is, de az exif kiolvasása külön macera abban a programban. És ezt is csak úgy tudja, ha letöltöm hozzá a plugint.
A másik két proginak, (ACDSee és Xnview) utánanézek, köszi. -
oregcsóka
őstag
Olyan programot keresek, ami a fényképek exit infoja szerint, egész pontosan a készítés dátuma szerint (amit kiolvas az exif-ből) sorba tudja rendezni a fotókat? Iszonyu mennyiségről van szó, kb. 50GB, szóval manuálisan évekig eltartana...
-
oregcsóka
őstag
Sziasztok, olyan progit tudnátok ajánlani, amit ha megnyitok, láthatom, hogy mi generál forgalmat bejövőt, vagy kimenőt, ugyanis a Matáv ADSL asszisztens progival látható, hogy nagyon erős a bejövő forgalom, de hát azt már nem mutatja, hogy melyik program, - netán vírus kommunikál kifelé. A feladatkezelőben sem látszik, és mindössze egy program fut, az Opera. (nameg az Avast) Szóval kicsit idegesitő a dolog.
-
oregcsóka
őstag
ACDSEE, OK, köszönöm szépen, megkukkolom.

-
oregcsóka
őstag
Ja, és azt elfelejtettem, hogy mindezt egy egész mappában levő képekkel megcsinálja automatikusan.
-
oregcsóka
őstag
Sziasztok, létezik-e olyan progi, ami a JPG fájlt átnevezi úgy, hogy az exif infoból kiolvassa a képkészítési dátumot, és bele vagy hozzáilleszti a fájlnévhez? (a dátumot)
-
oregcsóka
őstag
válasz
tommy-gear
üzenetére
Írtam privit.

-
oregcsóka
őstag
Sziasztok, van egy avi filmem, kínai hanggal, japán és angol felirattal. Ehhez a filmhez sikerült megszereznem a magyar feliratot, ami .txt kiterjesztésü, és a szöveg szépen benne van, de időkódok nélkül.
Hogyan tudnám ezt a film alá betenni, (ráégetni) úgy, hogy helyes időrendben jelenjenek meg a feliratok? (valamilyen módszer csak van rá..) Köszönöm. -
oregcsóka
őstag
-
oregcsóka
őstag
Sziasztok. Tudtok olyan progit ajánalni, amellyel Compakt Flash kártyán létre tudok hozni particiót, tudok csináltatni rá MBR-t, és aktívvá tudom tenni a particiót rajta?
sajnos külső kártyaoolvasóval leformáztam a kártyát, azóta nincs rajta MBR és nem ismeri fel a f.gép. A kártyaolvasóban viszont szépen müködik a kártya, lehet rá irni is, és olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest