Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
emitter
őstag
-
emitter
őstag
válasz
emitter
üzenetére
találtam egy shareware USB PC Lock nevűt, elvileg kéne is működnie, de nem jó. Ha kihúzom a pendrive-ot, 1 percig visszaszámlál, majd semmi nem történik, pedig beállítottam, hogy freezelje a rendszert. :-/
Ráadásul ami a legnagyobb hülyeség, hogy ha be van dugva, akkor egy gombnyomással ki lehet kapcsolni magát a progit, és ez ellen semmiféle jelszót nem lehet beállítani neki. Pont az lenne a lényege, hogy ne tudja senki hatástalanítani, csak én, aki felraktam.
Lécci segítsetek, fontos lenne!! -
emitter
őstag
Mondjatok egy olyan free progit, amivel lockolni tudom a PC-met, usb-pendrive segítségével! Tehát ha nincs bedugva a stick, akkor ne lehessen használni a gépet. Olyan lenne jó igazából, hogy ha menet közben kihúzom, akkor ne kapcsolja ki a gépet, csak egy lock-screent mutasson.
thx -
emitter
őstag
van arra program, hogy az ékezetes karaktereket a fájlnevekben ékezetnélküliekre cseréli? windóz-linux miatti kompatibilitás miatt kéne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hardcore café
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest