Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
menalcas
őstag
Hali !
Keresnék olyan programot amivel úgy tudok felvenni hangot, hogy csak egy bizonyos lejátszó ezközét vegy pl, TS beszélgetést, de más hangot ne.
-
menalcas
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jóóóó, más valaki ?? szted nem azzal kezdtem hogy guglizgatam, ki is próbáltam és fele sz*r fele triál meg hulladék, normális működő használható kell, de azért kössz

-
menalcas
őstag
Portable cd/dvd emulátort keresek, a legjobban linknek örülnék

-
menalcas
őstag
Keresek gyorsan olyan dvd player progit ami telepités nélkül is használható

-
menalcas
őstag
Tudnátok nekem olyan tömöritő programot ajánlani amit telepités nélkül tudok használni ?
-
menalcas
őstag
Hi all !
Keresnék olyan progit amivel, dvd alá tudok tenni +ba másik "hangsávot" szal van egy dvd van alatta 2 szinkron és én egy másik avi filmből kivágott kompett hagsávot betennék harmadiknak, hogy lehetséges ez és mivel ?
Pls help
-
menalcas
őstag
Még mindig keresek programot amivel áttudom állitani a felbontást xp alatt

-
menalcas
őstag
Hi all!
Nekem olyan progi kéne amivel manuális tudom beálitani a felbontást, pontositom mint volt régen olyan prog ami vel a frissitési frekvenciát lehetett fixre löni olyan progi kéne csak felbontásban mondjuk nekem csak 1280x1024 et enged a win állitani de nekem 1380X970 kell csak 1 példa vold a lényeg ez
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby rádiós topik
- Futás, futópályák
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Mini PC
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest