- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dundy
tag
hát, pont ezt akartam elkerülni..
Biztosan létezik olyan program, ami ezt megcsinálja, csak nem találtam még rá.
Ha más nem, akkor ajánlották még az Ulead Cool3D-t, azzal megadod a kindulási és a végképet és a többit legyártja. Bár kizártnak tartom, hogy az azt csinálja, amit én szeretnék, de végső - gyorsító - megoldásnak nem is olyan rossz ötlet.
-
Dundy
tag
Köszi!
Már nézném is, de ez a neve, hogy "on screen video grabber" ? Mert így nem talált semmit a google.
Amúgy - a video grabberből kiindulva - ugye azt érted, hogy én olyasmit keresek, amin olyan videót/animációt csinálok egy JPEGből, ahol LaciPista orra megnyúlik viccesen, majd visszamegy eredeti állapotába. Most ez egy hülye példa, de gondoltam szemléltetésre jó lesz.
Tehát a "folyamatában"-t nem arra értettem, hogy azt akarom rögzíteni, ahogy Photoshoppal éppen csinálom és nyújtom az orrát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó teljesen felújított Apple iPhone Xr 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest