- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Steam Deck
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dundy
tag
hát, pont ezt akartam elkerülni..
Biztosan létezik olyan program, ami ezt megcsinálja, csak nem találtam még rá.
Ha más nem, akkor ajánlották még az Ulead Cool3D-t, azzal megadod a kindulási és a végképet és a többit legyártja. Bár kizártnak tartom, hogy az azt csinálja, amit én szeretnék, de végső - gyorsító - megoldásnak nem is olyan rossz ötlet.
-
Dundy
tag
Köszi!
Már nézném is, de ez a neve, hogy "on screen video grabber" ? Mert így nem talált semmit a google.
Amúgy - a video grabberből kiindulva - ugye azt érted, hogy én olyasmit keresek, amin olyan videót/animációt csinálok egy JPEGből, ahol LaciPista orra megnyúlik viccesen, majd visszamegy eredeti állapotába. Most ez egy hülye példa, de gondoltam szemléltetésre jó lesz.
Tehát a "folyamatában"-t nem arra értettem, hogy azt akarom rögzíteni, ahogy Photoshoppal éppen csinálom és nyújtom az orrát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyermek PC játékok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged