Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Minitablettel készül a Huawei
- Fujifilm X
- Analóg "félklaviatúra" jött a Lemokey (Keychron) színeiben
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S-IW
tag
-
cigam
titán
Szerintem pedig tök jó progi. A Video Container Changer is beválhat. Elméletileg a konténerek között költöztet, nem kódolja újra.
-
cigam
titán
Avidemux. Igaz nem tudja .mov-ba visszamenteni, de ez nem volt feltétel ;-)
Egy próbát megét a SmartCutter is. -
Hajdu.1
tag
Úgy tűnik, hogy jobb lett. Az volt a baj, hogy kipróbálta nem rég egy rendszer ellenőrző karbantartó programot, és annak van egy beépülő modulja, ami böngészés közben mindent leellenőrzött, és az ellenőrzés idejére megfagyott a böngésző.
Eltávolítottam, ezt is meg a víruskeresőnek a hasonló beépülőjét is... Most nem akadozik
-
ViZion
félisten
Szia!
A beépített nem oldja meg? esetleg vírus is nyithat ilyent. Esetleg nincs vmi "okos" kieg telepítve? Azok is szoktak ilyet.keywords=mellbimbo...
Dluinet: Köszi!
Kisebbre gondoltam, de sebaj, adok egy esélyt. Már idegbeteg vagyok az UrT alatti spike-októl. Ráadásul, mintha "érezné", ha akció van, akkor sz.pat.
-
LonGleY
veterán
Vannak formátumok, amiknél szerintem ezt nem tudod megtenni. MOV-ban amúgy nem sok értelme van hagyni videót, nem jó semmire.
Akkor egyéb ötlet.
-
LonGleY
veterán
• Freemake Video Converter
• teljes telepítőKi kéne írni a topik összefoglalóba most már, hogy bármilyen kérdés feltevése előtt nézzék meg a Freemake-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ford topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- sziku69: Szólánc.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest