- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Horrorral pörgetné fel az új GeForce-ok eladásait az NVIDIA
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Szia köszi szépen megkaptam
,sajnos kipróbálni már nem tudom mert nem indul ell az asztali gép
.Mostanában szokott olyat csinálni,hogy nem tölt be annyira sem,hogy csökkentett módban elindítsam.Csak megy a gép és látom,hogy a proci és a winyó dolgozzik de nem tudok semmit csinálni időnként segíttet ha újra indítottam mert már csinált olyat,hogy befagyott a képernyő xp logójával de most még az sem jelenik meg.Képernyőn még a bios betöltését sem mutatja de most nem foglalkozok vele mert megyek balatonra majd 2 hét múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4486, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

,sajnos kipróbálni már nem tudom mert nem indul ell az asztali gép
.Mostanában szokott olyat csinálni,hogy nem tölt be annyira sem,hogy csökkentett módban elindítsam.Csak megy a gép és látom,hogy a proci és a winyó dolgozzik de nem tudok semmit csinálni időnként segíttet ha újra indítottam mert már csinált olyat,hogy befagyott a képernyő xp logójával de most még az sem jelenik meg.Képernyőn még a bios betöltését sem mutatja de most nem foglalkozok vele mert megyek balatonra majd 2 hét múlva.