Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Szia köszi szépen megkaptam
,sajnos kipróbálni már nem tudom mert nem indul ell az asztali gép
.Mostanában szokott olyat csinálni,hogy nem tölt be annyira sem,hogy csökkentett módban elindítsam.Csak megy a gép és látom,hogy a proci és a winyó dolgozzik de nem tudok semmit csinálni időnként segíttet ha újra indítottam mert már csinált olyat,hogy befagyott a képernyő xp logójával de most még az sem jelenik meg.Képernyőn még a bios betöltését sem mutatja de most nem foglalkozok vele mert megyek balatonra majd 2 hét múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,sajnos kipróbálni már nem tudom mert nem indul ell az asztali gép
.Mostanában szokott olyat csinálni,hogy nem tölt be annyira sem,hogy csökkentett módban elindítsam.Csak megy a gép és látom,hogy a proci és a winyó dolgozzik de nem tudok semmit csinálni időnként segíttet ha újra indítottam mert már csinált olyat,hogy befagyott a képernyő xp logójával de most még az sem jelenik meg.Képernyőn még a bios betöltését sem mutatja de most nem foglalkozok vele mert megyek balatonra majd 2 hét múlva.