Hirdetés
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Új verzió érkezett a Huawei MatePad 11.5-ből Magyarországra
- OLED monitor topic
- Autóhifi
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
válasz
had423 #22712 üzenetére
Mármint wifi?
Registryből ki lehet importálni a jelszó hash-t (visszaállítani nem tudod - hacsak a wifi kezelő program le nem tárolja valéahol) - de másik windows gépbe beimportálva menni fog a hálózat.AE
-
AtHoS
nagyúr
válasz
had423 #22497 üzenetére
Az a gond, hogy virtualdub a hangot és a videot külön kezeli, tehát ha a video részen állítasz fps-t, akkor a hang megsínyli.
Szóval a hangot valamivel utána kell állítani. Emlékeim szerint alap vdub nem rendelkezik ilyen pluginnel. Lehet elérhető hozzá ilyen plugin, sajna én nem ástam utána, hanem besweet-tel a hangot külön lekezeltem és ezt fűztem a vdubban átfps-ezett videohoz.Leírhatnád lépésről lépésre nálad hogyan is sikerült a probléma orvoslása, mert így sajna nem áll módomban elhinni az állításodat. (ezzel nem azt mondom, hogy hülyeséget írtál, de pl. 23.976-ról 24-re lehet nem venni észre problémát, viszont 29.976-ról 25-re biztos, hogy gond lenne avagy fordítva. Legalábbis eddigi tapasztalataim alapján
)
-
-
G@ben
addikt
válasz
had423 #21990 üzenetére
Nem, Windowsos. A lényeget meg kihagytam: úgy tudjon visszaszámolni, hogy különböző időket és amint lejár az egyik, induljon a másik! Azaz visszaszámol mondjuk másfél percet, 2-3 másodperccel a vége előtt jelez, rögtön utána visszaszámol egy percet, megint jelez, aztán ismét másfél perc, megint egy perc, stb.
-
asuspc96
senior tag
-
zone
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Robotporszívók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Filmvilág
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Sorozatok
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest