Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wolfskin

őstag

válasz Cs1csó #45776 üzenetére

:U
    és tudom, ez fícsör és nem bug, és az én érdekemben és kényelmemben, a kedvemben járva az én igényeimhez igazodva találták ki ezt a marketingesek, hogy így legyen, egyszerűen és bután, hogy ne nyissak meg sok oldalt, és ne lógjak folyton a neten, hanem sétáljak a parkban helyette, hogy nekem jobb legyen és boldogabb legyek.

de én ilyen maradi vagyok, hogy csak arra bírok gondolni, régen az Opera ezeket alapból tudta... aztán a firefoxot a tab mix plus kiegészítővel majdnem olyan jóra lehetett konfiguráélni, de hát régen minden jobb volt, az ilyeneknek mint én semmi se jó, nem becsülik a marketingesek kemény munkáját, aki mindig arra törekszenek hogy minden másként legyen mint ahogy előtte volt, csak lassan kezdenek kifogyni az opciókból, és egyre olcsóbban egyre egyszerűbb termékeket állítsanak elő, hogy még több profitot termeljenek, a részvényesek egyre boldogabbak legyenek, és akkor jönnek az ilyen önző alakok, akik csak magukra bírnak gondolni, meg tele vannak önálló elképzelésekkel, és mindet csak összezavarnak.
    :U :O

Új hozzászólás Aktív témák