Hirdetés
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
válasz
idegen lény
üzenetére
Én nekem nem töltött le semmit. Linkre kattintva egy halott oldal jött be.
@ ollie: Nyilván úgy csinálták meg, hogy ne legyen olyan egyszerű letölteni, mint ahogy a videókat is ilyen flash felismerős kiegészítővel lehet csak lehúzni. Pl a CTRL+U-re sem történik semmi, gondolom ez sem véletlen.
Az egész oldal flashbe van ágyazva és valahogy megjeleníti a pdf-et, gondolom SWF-be lett konvertálva vagy nem tudom és azt kéne lehúzni, majd vissza PDF-be vagy akármi hasonlóba aztán OCR, de az nem muszáj. Flashbe nem nagyon írogatnak könyveket azért gondolom, hogy valahogy meg lehet oldani. Ahogy írtad te is mindenféle mágia nélkül. Na de hogyan?Próbáltam a Google-t segítségül hívni, de pár óra sz*ás után hozzátok fordulok, hátha van valami bevált módszer.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128B Fekete -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest