Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALFA
senior tag
Na, ebbe belevau.
A gyártó weboldalán elvileg ott illik lennie a drivereknek, sőt a leírásoknak is, amikben szerepel, hogy miből melyik verzió van az adott típusú kütyüben. Azokhoz érdemes a drivereket megkeresni.
A "legújabb drivert akarom" nálam már akkor megszűnt, amikor szembesültem a multifunkciós kütyük marhaságaival. Azt a drivert tettem fel, ami a kártyához és adott os-hez ajánlott volt.
A korábbi gondjaim akkor voltak, amikor a kütyü régi volt, a gyártó archiválta az adatokat és ilyenkor a driver frissítésekből élők hadának weboldala jött csak be találatra, illetve a gyártó oldalán is csak új drivereket ajánlott letöltésre, mert neki úgy tetszik.
Én meg amondó vagyok, hogy azért, mert a házastárs kezd elhízni, még nem kell elválni és keresni egy vékonyabbat.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 1TBSSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest