Hirdetés
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen alaplapot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
kezdosql #40034 üzenetére
Itt az eredeti kérdés, csak a linkje kimaradt.
Az Infarn View tudomásom szerint céges környezetben nem freeware.
És köszönöm a szart sem érő hozzáállásodat.
#40036: mondjuk, teherautóflottája van és a sofőröknél lévő céges phablet lenne a nyomkövetés alapja a fizetős GPS-szolgáltatások helyett.
Nem mindenki jár ám kurvázni. Tudom, a saját tapasztalataid mást mutatnak, de vannak olyan férfiak, akikkel a nők pénzbeli ellenszolgáltatás nélkül is szóba állnak. -
pc360
addikt
válasz
kezdosql #40034 üzenetére
Közel sem annyira egyértelmű a kérdés, mint amennyire zsír paraszt a válaszod. Én dokumentumokon belüli képtulajdonságokkal való zsonglőrködést olvastam ki a hozzászólásából, amit nem hogy évtizedek óta, de még most sem tud az IrfanView.
Egyébként pedig képek csoportos átalakítására a FastStone Image Viewer-ben található batch converter sokkal jobb minőségű, és nagyobb a tudása is. Ez a funkció külön is elérhető a FastStone Photo Resizer nevében.
macilaci78: Ha a képek PDF-ben landolnak, akkor az Adobe Acrobat Pro DC valamit kezd velük utólag - de ebben közel sem vagyok biztos... Ha teheted, a szkennelt anyagok összefűzés előtt kerüljenek feldolgozásra a fenti programok egyikével.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest