- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiMedia lejátszók
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
Nem ad neki kiterjesztést, de a JDownloader2 mp4-ként szokta letölteni. Ezért mp4-et adtam neki, gond nélkül lejátszotta a médialejátszóm. Ezt még elviselném, ha letöltené a föliratot is mellé. Végigzongoráztam minden lehetőséget, reméltem, hogy tudsz valami titkot. A Youtube-ról a JDownloader2 is letölti rendes címmel, kiterjesztéssel, tokkal-vonóval együtt (választhatóan: film, fölirat, kép, jegyzet, és ha kell, külön hangsáv).
Van ötleted, milyen programmal (vagy akármivel, akárhogyan) tudnám kinyerni a föliratot ehhez a filmhez? Máshol sajnos nem találtam meg, és nem csípem az online lejátszókat, túl akadozósak, macerás a film visszaléptetése is, ha túl gyorsan elkapják az írást.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3202, 95% Akkumulátor
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest