- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- RAM topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA® driverek topikja
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
Creepy #39103 üzenetére
A Gimp tényleg jó, nekem is van (az is). Viszont ezeknek jóval egyszerűbb a használata, és sok promó szokott lenni, főleg nyár közeledtével és még nyáron is. (Érdemes a programpromós témában nézelődnie, akit érdekel.) A Corelt először látom így, de a másik már volt párszor, és egy csomó más fejlesztőtől is. Gyakorlatilag mindig lehet ingyen valami fizetőset találni a gépre, ha az ember nyitott szemmel jár. Emiatt kár volna elszalasztani egy ilyen lehetőséget szerintem. A beetetős promókkal nem is foglalkozom, de ezek egymás felületét másolják, nem okoz gondot a váltás. Nem ajánlottam volna, ha nem így lenne.
Az árról nem esett szó, nem kifejezetten ingyeneset írt. Ha pedig hajlandó lenne fizetni érte (bárki), akkor ráér egy újratelepítés után a zsebébe nyúlni.
pc360:
"Szerintem érdemesebb megtanulni inkább egy olyat, amit máskor is van esélye alkalmazni."
Ebben is van igazság, de nem akartam én meghozni senki helyett a döntést. Ha nem válaszolok, talán nem értesül róla, pedig esetleg szívesen kipróbálná.
Joker88:
Ez is jó, és mindig ingyenes, bár van fizetős változata is. (Az is sokszor volt már promóban.) onOne Perfect Effects 10 Egyszerű a használata, de sajnos kell neki az internetkapcsolat. Minden víruskeresőm tisztának látja, mástól sem hallottam panaszt. Én is használom.
A másik, amit sokan dicsérnek, bár én még nem telepítettem, a Nik Collection.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest