- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Azonnali fotós kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
GGAllin #36132 üzenetére
azt a hozzászólást nem sikerült értelmezni...
Nyilván nem, mert aki tudja értelmezni, az nem kérdezne itt a topikban.
Szerintem ez alap dolog, amikor a kérdésből lehet sejteni, hogy mihez ért valaki, nem ajánlunk neki olyat, amit úgyis felesleges. Ezt nevezem én okos válasznak.
De én már vagy 15 éve látom a fórumokon, hogy valakinek mindig be kell dobni a mindenható dd parancsot. Windows fórumokon is természetesen, vagy főleg ott. Csak azt nem láttam még soha, hogy aki kérdez, megértette volna, vagy köszönettel elfogadta volna.
Esetleg visszakérdeznek, Windowsban hol található (ne keresd, sehol...).
Miközben temérdek más lehetőség van, amivel jobban, praktikusabban megoldható a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest