Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Pánik a memóriapiacon
- iPad topik
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
Kernel
üzenetére
Persze elméletben nem hibásodhat meg, bit nem tűnhet el, de ha másolgatom a fájlokat akkor már nem hiszek a windows "tökéletességében". Sőt 90%, hogy másolásnál vagy áthelyezésnél sérülnek meg a fájlok nagy ritkán. Mellesleg tavaly vagy tavaly előtt kellett törölnöm egy rar-t mert már nem tudtam megnyitni. Emlékeim szerint azt is másoltam vagy áthelyeztem, vagy csak átneveztem a mappáját. Már nem tudom, de "elromlott". Úgyhogy teszek a elméletre még villamosmérnök létemre is, mert a gyakorlat még egy hardver-nél sem mindig azt mutatja amit várnánk. Olyan meg nincs, hogy egy olyan bonyolult programnál mint a windows ne ejtenének olyan hibákat a programozók amit 100 000 felhasználóból csak 1 fog megtapasztalni.
Egyébként a merevlemezemmel, ram-ommal semmi baj nincs!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Apple iPhone 14 Pro Silver ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB 95%
- Bontatlan iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest