Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
ok, tudom, de ez csak egy példa volt. de néha gyorsabb, ha csak egy kicsit kell mozdítani. és ez egykezes.
amúgy képnézegető, széles weboldal, kinagyított doksi sok esetben jó, ha jobbra-balra is tudok görgetni...egyébként most pár év után újra kipróbáltam, és mégis sikerült beizzítani
egyfelől annak idején az operával akadt (mert ha fenn volt a progi, az opera a bal klikk+görgetéssel csak balra váltott tabot, bármerre scrolloztam, de úgy látszik azóta azon is javítottak), de win xp kompatibilitással futtatva teljesen jól működik! operával nem akad, a görgetőt megnyomva horizontális görgetésre vált! ennyi kell. igaz, az x-button controllal akad, de azt leszedem.azért köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Apple iPhone SE 2020 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- Asrock B75M-ITX + i5-3570k + Kingston 2x4GB ram
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

egyfelől annak idején az operával akadt (mert ha fenn volt a progi, az opera a bal klikk+görgetéssel csak balra váltott tabot, bármerre scrolloztam, de úgy látszik azóta azon is javítottak), de win xp kompatibilitással futtatva teljesen jól működik! operával nem akad, a görgetőt megnyomva horizontális görgetésre vált! ennyi kell. igaz, az x-button controllal akad, de azt leszedem.