- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
qwertly
üzenetére
Mondjuk alapból nem klónozni kell, hanem lemezképbe menteni. Bár lehet ezt próbáltad csak nem ezt sikerült ide lekanyarítanod

A noti winyót kösd közvetlenül az asztali gépre, ne dokkolóval csatlakoztasd és úgy próbáld a lemezmentést.
Én mondjuk készítenék az Acronis progival egy rendszermentő lemezt, majd erről indítva a rendszert menteném le a noti winyó partícióit és hasonlóképpen raknám "vissza" az új winyóra is.
Nemrég volt újrarakva nálam a rendszer és szokásomhoz híven friss állapotban készítettem rendszermentést. Mivel nagyon ajánlgatják a Macrium progit, gondoltam teszek vele egy próbát. Max tömörítéssel lementettem vele a rendszert, de a kapott fájl mérete kicsit nagynak tűnt. Acronis boot lemezzel is mentettem egyet. kb. 700MB-tal kisebb méret lett a vége (6,9GB -> 6,2GB). Időben nem volt jelentős eltérés a két program között. Úgy tűnik Acronis jobb tömörgető algoritmusal rendelkezik
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Direct One (műholdas és online TV)
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen routert?
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Witcher 1 Collector's Edition
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi